Adilcevaz'da Düşük Faizli Kredi İmkanı - Son Dakika
Yerel

Adilcevaz'da Düşük Faizli Kredi İmkanı

Adilcevaz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ile Yapı Kredi Bankası arasında esnafa yönelik düşük faizli kredi sözleşmesi imzalandı.

05.12.2014 09:52  Güncelleme: 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adilcevaz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı (ESOB) ile Yapı Kredi Bankası arasında esnafa yönelik düşük faizli kredi sözleşmesi imzalandı.

İmza töreninde konuşan Adilcevaz ESOB Başkanı Ümit Aldağ, bundan sonra ilçede odaya üye esnafın Yapı Kredi Bankası'ndan çok özel oranlardan kredi kullanabileceğini söyledi.

Aladağ, "Göreve geldiğimizden beri esnafımıza en iyi imkanları hazırlamak için çabalıyoruz. Kurumlar çerçevesinde, anlaşmalarımız ve protokollerimiz devam edecek. Kredi kullanmak esnafımız artık Tatvan'da banka şubesine gitmeyecek. Esnafımız belgeleri bize getirip teslim edecek. Bu belgeleri biz bankaya göndereceğiz. Onaylandıktan sonra esnafımız kredisini kullanacak" dedi.

Yapı Kredi Bankası Tatvan Şubesi Müdürü Dost Biçen ise Türkiye'deki işletmelerin yüzde 99'nu oluşturan KOBİ'lerin, ülke ekonomisinin bel kemiği olduğunu, ülkenin gelişmesine, büyümesine, ekonomik ve sosyal alana büyük katkı sunduğunu belirtti.

Buna rağmen KOBİ'lerin kredilerden minimum seviyede faydalandığını bildiren Biçen, şöyle konuştu:

"Bu durum bankamızı KOBİ bankacılığı anlamında daha esnek olmaya yönlendirmiştir. Üretimde kalite ve ürün çeşitliliği sağlamayı amaçlayan ama finansman yetersizliği nedeniyle gelişmiş teknolojilere sahip olmayan ve üretim yöntemlerini geliştiremeyen KOBİ'lerin, çeşitlilik arz eden yatırım ve işletme ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte kredileri uygulamaya koymayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda Adilcevaz ESOB ile yaptığımız protokolün çok önem arz ettiğinin farkındayız. Adilcevaz ESOB ile yaptığımız sözleşme sonucu ilçe esnafının yanında olmak ve onlara yeni ufuklar açmak en büyük hedefimizdir."

İmza törenine, KOBİ Portföy Yönetmeni Metin Orhan da katıldı. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adilcevaz'da Düşük Faizli Kredi İmkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement