Adına Bankadan Para Çekilen Vatandaş Dolandırıldığını İddia Etti - Son Dakika
Yerel

Adına Bankadan Para Çekilen Vatandaş Dolandırıldığını İddia Etti

Batmanda ikamet eden ve 10 kişilik ailesinin geçimini zor sağlayan vatandaşın adına onbinlerce TL para çekildi.

23.06.2016 17:09

Okuma-Yazması Olmayan Vatandaşın Adına Usulsüzce Para Çekildi

10 kişilik ailesi ile tek odalı bir evde yaşam mücadelesi veren, okuma ve yazması dahi olmayan gariban bir vatandaşın adına sahte belgeler düzenleyerek onbinlerce TL para çektiler.

Adına para çekilen, sahte özürlü raporu çıkarılan ve bir çok sahtekarlık yapılan Abdülrahim Yeşilmen, adli makamlara seslenerek "hem devleti hem beni dolandırdılar, bu olayın açığa çıkmasını istiyorum" dedi.

Batman Yavuzselim Mahallesinde ikamet eden ve 6 ay İŞKUR'un geçici işlerinde çalışan, daha öncede Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden çocuklarına bir miktar yardım parası alan Yeşilmen, iş başvurusu sırasında başına ilginç olayların geldiğini öğrendi.

Ellerinde belgelerle Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığa kadar şikayette bulunan Yeşilmen "ben hurdacılık yaparak geçimimi sağlıyordum. Birkaç kez benden kimlik fotokopimi istediler bende kimliğimin fotokopisini verdim. Daha sonra öğrendim ki Batman merkez, Midyat ve Dargeçit ilçelerinde Ziraat Bankası şubelerinde 90 bin TL'ye varan yardım ve engellilik parası alındığını öğrendim. Ben buralardan para çekmedim, benim adıma sahte imzalar ve raporlar düzenlemişler maaş bağlamışlar, ilaç almışlar benim bunlarla alakam yok" dedi.



Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Adına Bankadan Para Çekilen Vatandaş Dolandırıldığını İddia Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement