Adnan Yılmaz Çiğlililer'e Teşekkür Etti - Son Dakika
Yerel

Adnan Yılmaz Çiğlililer'e Teşekkür Etti

Adnan Yılmaz Çiğlililer\'e Teşekkür Etti

Yerel seçimlerde Çiğli’den AK Parti adına yarışan belediye başkan adayı Adnan Yılmaz, yazılı bir açıklama yaparak Çiğli halkına teşekkür etti.

11.04.2014 13:08

Yerel seçimlerde Çiğli'den AK Parti adına yarışan belediye başkan adayı Adnan Yılmaz, yazılı bir açıklama yaparak Çiğli halkına teşekkür etti. Seçim sonrası sessizliğini ilk kez bozan Adnan Yılmaz, Çiğli'ye yönelik hedeflerinin ve heyecanının hiçbir zaman son bulmayacağını söyledi.

Geride kalan yerel seçimlerde Çiğli'de belediye başkanlığı seçimi için AK Parti adına yarışan, seçimi kaybeden Adnan Yılmaz, yazılı bir açıklamayla Çiğli halkına teşekkür etti. Seçim sonrası sessizliğini ilk kez bozan AK Partili Adnan Yılmaz, Çiğli'ye yönelik hedeflerinin ve heyecanının hiçbir zaman son bulmayacağını söyledi.

Yılmaz açıklamasında şu ifadelerde bulundu;

"Çiğli'ye hizmet etme heyecanı ve sizlere karşı duyduğumuz sorumluluk bilinci ile yerel seçimlere katılmıştık. Her yönü ile örnek, her bakımdan gelişmiş, çağdaş bir Çiğli için geliştirdiğimiz projelerimizi halkımızla paylaşmak bizler için bir onurdu. Adaylığım süresince beni destekleyen, seçimde oy veren, vermeyen tüm Çiğlili hemşerilerime teşekkür ediyorum. Seçilen belediye başkanımızı da ayrıca tebrik eder, Çiğli için projelerinde her türlü desteği vermeyi taahhüt ederim. Çiğli için hedeflerimiz, hayallerimiz, heyecanımız ve Çiğli sevdamız hiçbir zaman son bulmayacaktır." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adnan Yılmaz Çiğlililer'e Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement