Adü, Bayır-bucak Türkmenleri İçin Kampanya Başlattı - Son Dakika
Yerel

Adü, Bayır-bucak Türkmenleri İçin Kampanya Başlattı

Adü, Bayır-bucak Türkmenleri İçin Kampanya Başlattı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Suriye’de yaşanan saldırılar sonrası zor günler geçiren Bayır-Bucak Türkmenleri için Aydın genelinde yardım kampanyası başlattı.

15.12.2015 15:00

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Suriye'de yaşanan saldırılar sonrası zor günler geçiren Bayır- Bucak Türkmenleri için Aydın genelinde yardım kampanyası başlattı.

Bayır-Bucak Türkmenlerinin çektiği acılara kayıtsız kalmamak için kampanya başlattıklarını belirten ADÜ Rektörü Prof Dr. Cavit Bircan; "Aydın genelinde çeşitli yardım kampanyaları düzenliyoruz. Adnan Menderes Üniversitesi olarak Türkmen kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek amacıyla bir yardım kampanyası başlatıyoruz. Gerekli olan maddi destek sağlanırsa, bir tır gıda malzemesi Türkmen kardeşlerimizin yaşadığı bölgeye gönderilecektir. Yardımlarda herhangi bir ücret sınırlaması yoktur. Personelimiz; TR 68 0020 6001 9901 5704 0600 Türkiye Finans Katılım İBAN No Numaralarına maddi destek sağlayarak veya tutanak karşılığı okul sekreterlerine başvurarak yardım kampanyasına katılabilir" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adü, Bayır-bucak Türkmenleri İçin Kampanya Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement