ADÜ Öğrenci Konseyi Üye Seçimleri Yapıldı - Son Dakika
Yerel

ADÜ Öğrenci Konseyi Üye Seçimleri Yapıldı

ADÜ Öğrenci Konseyi Üye Seçimleri Yapıldı

Adnan Menderes Üniversitesi öğrenci konseyi seçimleri yapıldı.

17.11.2015 08:38  Güncelleme: 09:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) öğrenci konseyi seçimleri yapıldı.

Öğrenci Konseyi Yönetim ve Denetleme Kurulunda mezuniyet dolayısıyla boş kalan üyelikler için gerçekleştirilen seçimler, Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezinde yapıldı. Seçime ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Öğrenci Toplulukları Başkan Yardımcısı ve Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mesut Kırmacı ve öğrenci temsilcileri katıldı.

Programın açılışında konuşan Prof. Dr. Tunca, konsey üyelerinin temsil ettikleri öğrencilerin tüm sorunlarında etkin rol oynayabilmesi için senato toplantılarına katılmaları yönünde çağrıda bulunarak en iyiyi ve kaliteyi yakalamakta birlikte hareket edilmesi gerekliliğine vurgu yaptı. Konuşmaların ardından Öğrenci Konseyi Başkanı Ömer Bilir bir yıllık faaliyet raporunu okuyarak, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan'a öğrencilere verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Gerçekleşen seçimler sonrasında Divan Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine Davutlar Meslek Yüksekokulu Öğrencisi Niyazi Kement, Saymanlığa Nazilli Meslek Yüksekokulu Öğrencisi Ezgi Büşra Şahin, Denetleme Kurulu Üyeliğine Söke Meslek Yüksekokulu öğrencisi Serkan Duman, Eğitim Sorumluluğu görevine Eğitim Fakültesi Öğrencisi Mert Açel, Halkla İlişkiler ve Bilişim Sorumluluğu görevine ise Halis Uğur Akın seçildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ADÜ Öğrenci Konseyi Üye Seçimleri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement