Adü Öğretim Üyesi ve Öğrencisi En İyi Poster Bildiri Ödülü Aldı - Son Dakika
Yerel

Adü Öğretim Üyesi ve Öğrencisi En İyi Poster Bildiri Ödülü Aldı

Adü Öğretim Üyesi ve Öğrencisi En İyi Poster Bildiri Ödülü Aldı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) öğretim üyesi ve yüksek lisans öğrencisi ulusal kongrede ‘En İyi Poster Bildiri’ ödülünü kazandı.

21.11.2015 07:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) öğretim üyesi ve yüksek lisans öğrencisi ulusal kongrede 'En İyi Poster Bildiri' ödülünü kazandı.

Adnan Menderes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serap Ünübol Aypak ve Yüksek Lisans Öğrencisi Tuğçe Bayhan tarafından hazırlanan bildiri, 3- 6 Kasım 2015 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen 27. Ulusal Biyokimya Kongresi'nde en iyi poster ödülüne layık görüldü.

"Büyük Menderes Deltasından Avlanan Kefal ve Levreklerde Cu, Zn, Cd Düzeylerinin Belirlenmesi ve Metallotiyonin ile İlişkisinin Araştırılması" isimli poster bildiriyle kazandıkları ödülü Türk Biyokimya Derneği eski Başkanı Prof. Dr. Nazmi Özer'den alan ADÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serap Ünübol Aypak ve Yüksek Lisans öğrencisi Tuğçe Bayhan bu başarılarıyla da 3-8 Eylül 2016 tarihleri arasında Kuşadası'nda düzenlenecek olan 41. Uluslararası FEBS (Federation of European Biochemical Societies) Kongresi'ne katılım desteği kazandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adü Öğretim Üyesi ve Öğrencisi En İyi Poster Bildiri Ödülü Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement