Afyonlular İftar Sofrasında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Afyonlular İftar Sofrasında Buluştu

Afyonlular İftar Sofrasında Buluştu

ANKARA (İHA) – Afyonluluların iftar programına katılan Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Cumhuriyetin kuruluşunu tarih kitaplarından değil, dedelerimizden, babalarımızdan öğrendik.

21.06.2016 11:29

ANKARA (İHA) – Afyonluluların iftar programına katılan Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Cumhuriyetin kuruluşunu tarih kitaplarından değil, dedelerimizden, babalarımızdan öğrendik. Korkmayın, sinmeyin. Ne Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün cumhuriyetini tahrip ettireceğiz ne de bu ülkeyi böldüreceğiz. Biz bu ülkenin mayasıyız. Türkiye Cumhuriyeti'ne kadınıyla, erkeğiyle, birbirimizin farklılıklarını zenginlik sayarak sahip çıkacağız" dedi.

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği, Sandıklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Dinar ve Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği "8'inci Geleneksel İftar Yemeği" Yenimahalle Belediyesi İlkadım Salonunda gerçekleşti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın, oğlu Bülent Yaşar ile katıldığı iftar yemeğinde, MHP Afyon Milletvekili Mehmet Parsak, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, Egem Platformu yöneticileri ve bazı dernek başkanları da yer aldı.

Hemşehrilerini Yenimahalle'de ağırlamaktan onur duyduğunu belirten Yaşar, "Afyonluyum. Afyonlu olmaktan gurur duyuyorum" ifadesini kullandı.

"Afyon, Türkiye'nin önemli bir ili" diye konuşan Yaşar, "Bir Afyonlu olarak Cumhuriyetin kuruluşunu tarih kitaplarından değil, dedelerimizden, babalarımızdan öğrendik. Korkmayın, sinmeyin. Ne Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün cumhuriyetini tahrip ettireceğiz ne de bu ülkeyi böldüreceğiz. Biz bu ülkenin mayasıyız. Türkiye Cumhuriyeti'ne kadınıyla, erkeğiyle, birbirimizin farklılıklarını zenginlik sayarak sahip çıkacağız" diye konuştu.

Yaşar'ın derneklere olan katkılarından bahseden Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan ise, "Bizi hiçbir zaman sahipsiz bırakmayan Başkan Yaşar'a tüm Afyonlular adına teşekkür ediyorum" dedi.

Müjdeler olsun ki kuruluşumuzun 41. yılında bir yer sahibi olduk diyen Özerkan, "Genel merkez olarak kullanacağımız bu yerin restore çalışmalarını sürdürüyoruz ve açılışımızı da inşallah hep birlikte gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonlular İftar Sofrasında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement