Ağaç Kesme Tartışmasında Komşusunu Tüfekle Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Ağaç Kesme Tartışmasında Komşusunu Tüfekle Öldürdü

Ağaç Kesme Tartışmasında Komşusunu Tüfekle Öldürdü

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde, 62 yaşındaki H.K., tartıştığı komşusu 41 yaşındaki Ali Alkan'ı ağaçta bulunduğu sırada pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

20.11.2016 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde,  62 yaşındaki H.K., tartıştığı komşusu 41 yaşındaki Ali Alkan'ı ağaçta bulunduğu sırada pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Kaş'a bağlı Kınık Mahallesi'nde evleri yan yana olan Ali Alkan ile H.K. arasında iddiaya göre bir süre önce ağaç kesme yüzünden tartışma yaşandı. Selvi ve zeytin ağaçlarının serasına gölge yaptığını söyleyen Ali Alkan, H.K.'dan ağaçları budamasını istedi, ancak komşusu karşı çıktı. Ali Alkan ise dün saat 17.00 sıralarında budamak için ağaca çıktı. Bunu gören H.K., evdeki üzerine kayıtlı pompalı tüfekle ağaçların yanına geldi. H.K., ağaçtan inmesi için uyardığı Ali Alkan'a tüfekle bir el ateş etti. Göğsüne isabet eden saçmalar nedeniyle ağır yaralanan Ali Alkan, ağaçtan düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Alkan, ambulansla Kaş Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada tedaviye alınan Ali Alkan, kurtarılamadı.

Evli ve 3 çocuk babası Ali Alkan'ın cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, H.K. ise Kınık Jandarma Karakolu ekipleri tarafından gözaltına alındı.

- Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağaç Kesme Tartışmasında Komşusunu Tüfekle Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement