Agd'den Çalışan Gençlere Yönelik Futbol Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Agd'den Çalışan Gençlere Yönelik Futbol Turnuvası

Agd\'den Çalışan Gençlere Yönelik Futbol Turnuvası

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Çalışan Gençlik Komisyonu Başkanı Hamit Çoban Manisa’da ilk kez düzenlenecek olan ödüllü ‘Anadolu Gençliği Halı saha Futbol Turnuvası’na başvuruların 10 Ağustos’ta sona ereceğini bildirdi.

31.07.2014 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Çalışan Gençlik Komisyonu Başkanı Hamit Çoban Manisa'da ilk kez düzenlenecek olan ödüllü 'Anadolu Gençliği Halı saha Futbol Turnuvası'na başvuruların 10 Ağustos'ta sona ereceğini bildirdi.

Çoban yaptığı açıklamada, "Anadolu Gençlik Derneği olarak çalışan gençlere yönelik olarak düzenleyeceğimiz 'Anadolu Gençliği Halı saha Futbol Turnuvası' bu yıl Manisa ilimizde ilk kez yapılmakta. İnşaallah geleneksel hale dönüşecek ve her sene daha da büyük çapta olacak bu organizasyonumuzun besmelesini çektik ve yola çıktık. AGD olarak Türkiye'nin 81 ili ve KKTC'de, yüzlerce ilçe, binlerce mahalle ve köy temsilciliklerimiz ile bu organizasyonu bu sene lokal olarak yapmaktayız ve ilerleyen yıllarda 'Çalışan Gençlik Komisyonu' geleneksel programları arasına girecektir" dedi.

AGD Manisa şubesi tarafından bu yıl Manisa'nın Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde düzenlenecek olan organizasyonun önümüzdeki yıl 17 ilçe ve sonraki yıllarda ülke çapında turnuvalar olarak devam edeceğini dile getiren Çoban, "Bu yıl ki organizasyonumuza 10 Ağustos'a kadar başvurular alınacak ve eşleşmeler takım kaptanlarının da katılımıyla kura çekimi ile yapılacak. Organizasyonumuz 18-35 yaş arası çalışan gençler arasında 8 kişilik 6'sı asil, 2'si yedek takımlarla Grandmedical Hastanesi yanındaki Yunusemre Anadolu İmam Hatip Lisesi halı sahasında, hakem yönetiminde, lig usulü olacaktır. Böylece her takım kendi grubundaki bütün takımlarla maç yapmış olacak ve uzun soluklu bir mücadele gerçekleşecek. Turnuvanın sonucunda dereceye giren takımlar ödüllerine, ayrıntıları daha sonra açıklanacak olan ödül töreninde kavuşacaklar" şeklinde konuştu.

AGD olarak bu tip organizasyonlarda kar amacı gütmediklerinin altını çizen AGD Çalışan Gençlik Komisyonu Başkanı Hamit Çoban şunları söyledi:

"Anadolu Gençlik Derneği olarak 'Önce Ahlak ve Maneviyat' düsturu ile yola çıktık. Bu faaliyetteki amacımız çalışan geçlerimizle hemhal olmak, onlarla tanışmak ve bir kardeşlik bağlarımızı geliştirmektir. Bu kardeşlik bağı bir halı saha turnuvasında beraber maç yapmaktan ibaret olmayacaktır. İnşaallah ilerleyen zamanlarda bu kardeşlerimizle 'Futbol Turnuvası' dışında farklı alanlarda gerçekleştireceğimiz birçok hayırlı işlerde de beraber olacağız, taşın altına elimizi koyup Allah rızası için çaba göstereceğiz." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Agd'den Çalışan Gençlere Yönelik Futbol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement