Agd'den "Üniversite Öğrencileriyle Tanışma" Programı - Son Dakika
Güncel

Agd'den "Üniversite Öğrencileriyle Tanışma" Programı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Aksaray Şubesi, Aksaray Üniversitesi öğrencilerine yönelik tanışma toplantısı düzenledi.

26.09.2016 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Aksaray Şubesi, Aksaray Üniversitesi öğrencilerine yönelik tanışma toplantısı düzenledi.

Dernek yöneticileri, derneğin üniversite komisyonu üyeleri ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla şube binasında gerçekleştirilen program, Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı.

AGD Aksaray Şube Yöneticisi Sait Çelebi, derneğin çalışmalarının anlatıldığı sinevizyon gösterisinin ardından yaptığı konuşmada, AGD'nin savunduğu Milli Görüş'ün, ümmet şuuru olduğunu söyledi.

AGD'nin insanlara iyiyi, güzeli, doğruyu, faydalıyı ve adaletli olanı anlatmaya devam edeceğini ifade edin Çelebi, şunları kaydetti:

"Milli görüş, inancımıza tarihimize kültürümüze öz benliğimize dönüş hareketidir. Bu hareketin içinde olmak bir sorumluluktur. Bu hareketin içinde olmak, Malazgirt meydan muharebesini anlamaktır. Fatih'i tanıyarak örnek almaktır. İstiklal muharebesinin gereğinin yapıldığına inanmaktır. 'Çanakkale geçilmez' gerçeğini tekrarlayarak haykırmaktır. Milli görüş bir din, mezhep, meşrep veya tarikat değildir. O nedenle insanlara iyiyi, güzeli, doğruyu, faydalıyı ve adaletli olanı anlatmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz."

Programda üniversite öğrencileri ile tanışan dernek yöneticileri, öğrencilere yönelik çalışma ve etkinlikleri hakkında bilgiler verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Agd'den 'Üniversite Öğrencileriyle Tanışma' Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement