AGF'ye Burdur Gazeteciler Cemiyeti de Katıldı - Son Dakika
Yerel

AGF'ye Burdur Gazeteciler Cemiyeti de Katıldı

AGF\'ye Burdur Gazeteciler Cemiyeti de Katıldı

Burdur Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Akdeniz Gazeteciler Federasyonuna katılma kararı alarak üyelik için başvuruda bulundu.

22.09.2014 11:04  Güncelleme: 11:12

Burdur Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu'na katılma kararı alarak üyelik için başvuruda bulundu.

Genel Merkezi Antalya'da bulunan Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Eylül ayı Yönetim Kurulu toplantısı Antalya'da yapıldı. Toplantının en önemli gündem maddesini Burdur Gazeteciler Cemiyeti'nin üyelik başvurusu oluşturdu. Geçtiğimiz günlerde toplanan Burdur Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu'na katılma kararını alarak Cemiyet Başkanı Adnan Taraşlı'ya yetki verdi. AGF'ye üyelik için resmi müracaatta bulunan Burdur Gazeteciler Cemiyeti'nin AGF'ye katıldı.

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Mevlüt Yeni, yaptığı konuşmada AGF'nin giderek gücüne güç kattığını, Burdur Gazeteciler Cemiyeti'nin katılımıyla daha da büyüdüklerini söyledi. Yakın bir gelecekte Akdeniz Bölgesi'ndeki gazeteciler cemiyetlerinin de katılım hazırlıklarını tamamlayarak AGF'ye üye olacaklarını belirten Yeni, "Türk basınında önemli yerleri bulunan güzide cemiyetlerimizle AGF çatısı altında toplanarak Akdeniz'de adeta tarih yazıyoruz" dedi. Akdeniz Bölgesi'nde bulunan etkin ve saygın gazeteciler cemiyetleriyle daha da büyüyen ve güçlenen Akdeniz Gazeteciler Federasyonu'na katılımların devam edeceğini belirten Yeni, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yıllardır özlemini duyduğumuz bu oluşum, herkesi olduğu gibi beni de duygulandırıyor. Burdur Gazeteciler Cemiyeti, eski ve onurlu bir geçmişi bulunan, Türk basınının önde gelen önemsediğimiz bir kurumdur. Burdur Gazeteciler Cemiyetiyle yolumuza devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bölgesel işbirliğinin olumlu adımlarını atarak örnek olacağız."

Burdur Gazeteciler Cemiyeti'nin AGF'ye katılım toplantısında Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı da bulundu. Kolaylı, Burdur Gazeteciler Cemiyeti'nin tüm üyelerine teşekkür ederek konfederasyona güç kattıklarını söyledi. Kolaylı, "Türk basınının içinde bulunduğu sıkıntıları çok iyi biliyoruz. Çözüm için yola çıktık. Bu katılımlar, ne kadar güçlü olduğumuzun göstergesidir"şeklinde konuştu. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AGF'ye Burdur Gazeteciler Cemiyeti de Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement