Ağlasun'daki Deprem Hasarları İnceleniyor - Son Dakika
Güncel

Ağlasun'daki Deprem Hasarları İnceleniyor

Ağlasun\'daki Deprem Hasarları İnceleniyor

Burdur'un Ağlasun ilçesinde gerçekleşen 4.8 şiddeti sonucu hasar gören binaların hasarlarını AFAD İl Müdürlüğü ile birlikte komisyon tespit edecek.

28.08.2014 15:35  Güncelleme: 16:04

Burdur Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Saraç, Ağlasun ilçesinde gerçekleşen 4.8 şiddeti sonucu hasar gören binaların hasar oranlarını tespit etmek amacıyla AFAD İl Müdürlüğü ile birlikte komisyon oluşturulduğunu açıkladı. Çağdaş Burdur Gazetesi Muhabiri ile telefonda görüşen Müdür Saraç, Ağlasun İlçe Merkezi ve köylerindeki hasarı tespit ederek, müteakip işlemlerin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bildirileceğini söyledi.

Hasar Tespit Komisyonlarının bu hafta içi Ağlasun İlçesi ve köylerindeki hasar görev evleri muhtarların koordinesi ile inceleyeceklerini belirten Saraç, "Ağlasun'da gerçekleşen deprem sebebiyle depremde hasar gören evlerin bulunduğu bölgeler gittik, evlerin hasar durumlarına baktık. Şimdi ise AFAD İl Müdürlüğümüz ile birlikte hasar tespit komisyonu oluşturduk. İlçe merkezinde ve köylerde olmak üzere iki komisyon oluşturuldu. Komisyonları bu hafta içi muhtarlarımızın koordinesi ile ev ev gezerek hasar tespiti oluşturulacak. Binaların ağır hasarlı mı, hafif hasarlı mı bunları tespit ederek, ona göre tedbir alacağız ve müteakip işlemleri Bakanlığa bildireceğiz" şeklinde konuştu. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ağlasun'daki Deprem Hasarları İnceleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement