Ağrı'da Dünya Kadınlar Günü Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da Dünya Kadınlar Günü Kutlaması

Ağrı\'da Dünya Kadınlar Günü Kutlaması

Ağrı'da Dünya Kadınlar Günü kutlaması AĞRI'nın DBP'li Belediye Başkan Yardımcısı Mukaddes Kubilay, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde " Türkiye'de barışı, özgürlüğü ve kadın yaşamını biz hayata geçireceğiz" dedi Leylek Pınar Mahallesi Hani Baba Caddesinde düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mitingine Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı Mukaddes Kubilay (DBP), Diyadin Belediye Başkanı Hazal Aras (DBP), kadın örgütleri ve vatandaşlar katıldı.

07.03.2015 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'da Dünya Kadınlar Günü kutlaması

AĞRI'nın DBP'li Belediye Başkan Yardımcısı Mukaddes Kubilay, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde " Türkiye'de barışı, özgürlüğü ve kadın yaşamını biz hayata geçireceğiz" dedi

Leylek Pınar Mahallesi Hani Baba Caddesinde düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mitingine Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı Mukaddes Kubilay (DBP), Diyadin Belediye Başkanı Hazal Aras (DBP), kadın örgütleri ve vatandaşlar katıldı. Mukaddes Kubilay, erkek egemen zihniyetinde kadınların baskı ve şiddete uğradığını savunarak bu duruma son verilmesi gerektiğini bildirdi. Kadın özgür olmadan toplumun özgür olamayacağını vurgulayan Mukaddes Kubilay "Kadınların mücadelesi hem Kürt sorunu hem de demokrasiyi çözecektir. Türkiye'de barışı, özgürlüğü ve kadın yaşamını biz hayata geçireceğiz. 2015 kadın yılı olacaktır. Barış sürecinde emek sarf etmeden, çalışmadan tamalanması zordur. Bu konuda kadınlara çok görev düşüyor. Kadın olmadan yaşam olmaz. Kadın olmadan demokrasi ve özgürlükler olmaz " diye konuştu.

Konuşmaların ardından mitinge katılan kadınlar müzik eşliğinde halay çekti.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Asef ULAŞ/ AĞRI, (DHA)-

================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağrı'da Dünya Kadınlar Günü Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement