Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Akademik Yıl Açılışı - Son Dakika
Yerel

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Akademik Yıl Açılışı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Akademik Yıl Açılışı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde, 2014 2015 akademik yılı açılışı gercekleştirildi.

23.10.2014 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde, 2014-2015 akademik yılı açılışı gercekleştirildi.

Açılışa, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet, Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Takkaç, Ağrı İbrahim Çeçen Ünüversitesi Rektör Prof. Dr. İrfan Aslan ve protokol üyeleri katıldı.

Çok Amaçlı Spor Salonunda gerçekleştirilen törende konuşan Aslan, çağdaş ve demokratik yapısı ile bölgenin en önemli bilim merkezlerinden birisi haline gelen üniversitenin, model bir üniversite olduğunu belirtti.

Doğunun dünyaya açılan kapısı Ağrı'nın, bilim dünyasına armağanı olan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversite'sinin, 6 yıldan bu yana, bu toprakların geleneksel değerleri ile evrensel değerlerini bütünleştirmeyi başardığını belirten Aslan, çağdaş ve demokratik bir üniversite olarak bölgesinin en önemli bilim merkezlerinden biri haline geldiğini ifade etti.

Aslan, üniversitenin her geçen gün daha fazla gelişen fiziki imkanları, artan eğitim-öğretim kalitesi, güçlenen Ar-Ge altyapısı, yürüttüğü projeleri, gerçekleştirdiği bilimsel ve kültürel etkinlikleri, öğrenci odaklı eğitim anlayışı ve katılımcı yönetim biçimi ile uluslararası bir üniversite olma yolunda kararlı adımlarla ilerlediğini söyledi.

Konuşmalarının ardından Aslan üniversiteye ismini veren İbrahim Çeçen adına IC Vakfı Müdürü Yrd. Doç. Dr. Meral Dinçer'e, teşekkür plaketi verdi. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Akademik Yıl Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement