Ağrı Valisi Musa Işın, Teog Birincilerini Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Ağrı Valisi Musa Işın, Teog Birincilerini Ödüllendirdi

Ülke genelinde yapılan Temel Eğitimden Orta öğretime Geçiş (TEOG) Sınavı'nda birinci olan öğrenciler, Vali Musa Işın'ı ziyaret etti.

23.07.2015 14:12

Ülke genelinde yapılan Temel Eğitimden Orta öğretime Geçiş (TEOG) Sınavı'nda birinci olan öğrenciler, Vali Musa Işın'ı ziyaret etti.

Vali Işın, TEOG birincileri Diyadin Atatürk Ortaokulu öğrencisi Sevdanur Aslan ile Merkez Baloluk Ortaokulu öğrencisi Halil İbrahim Aydın,  İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, öğretmenler ve velileri makamında kabul etti.

Başarılarından dolayı öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik eden Vali Işın, başarılı olmak için öğrencilerin bir hedef belirlemesi ve o hedefe ulaşmak amacıyla bir program dahilinde çalışılması gerektiğini söyledi.

Öğrencilerin daha başarılı olması ve eğitimdeki başarı seviyesinin iyi bir hale gelmesi için çalışmalar yürüttüklerini belirten Vali Işın, "Ülkemizdeki müfredat ile ilimizdeki müfredat arasında bir fark yok, aynıdır. Ama bizim burada bir eğitim atmosferi oluşturmamız lazım. Öğrencilerimizin ders çalışabileceği ortamlar oluşturmak zorundayız. Bunun için de gençlik merkezlerinde, kütüphanede, Kültür Kongre Merkezinde bu ortamları oluşturmak amacıyla çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.

Işın, derslik sayısı bakımında iyi durumda olduklarını ve bunu daha da iyileştirmek için çaba gösterdiklerine değinerek, "Ailelerimizin de eğitim konusunda çocuklarımıza sunacağı katkı ile daha iyi durumlara geleceğimize inanıyorum. İnşallah bundan sonra da hayatınızın her alanında başarılı olursunuz" ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonrasında Vali Işın, öğrencilere cumhuriyet altını hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ağrı Valisi Musa Işın, Teog Birincilerini Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement