Ağrı Valisi Terör Örgütü Beni Tehdit Ediyor - Son Dakika
Güncel

Ağrı Valisi Terör Örgütü Beni Tehdit Ediyor

Ağrı Valisi Terör Örgütü Beni Tehdit Ediyor

Ağrı Valisi Musa Işın, 'Demokrasi Nöbeti'nde toplanan vatandaşlara seslenerek, "Terör örgütü PKK'dan dünya kadar tehdit alıyorum" dedi.

11.08.2016 13:02

Ağrı Valisi Musa Işın, 'Demokrasi Nöbeti'nde toplanan vatandaşlara seslenerek, "Terör örgütü PKK'dan dünya kadar tehdit alıyorum" dedi.

Vali Musa Işın, valilik bahçesinde demokrasi nöbeti için kurulan platforma iki küçük kız kardeşin ellerinden tutarak çıktı. Demokrasi nöbetinin son gününde konuşma yapan Vali Musa Işın, sürekli tehdit aldığı PKK'nın Kürtleri kandıran bir terör örgütü olduğunu söyledi. Vali Musa Işın şöyle konuştu:

"Terör örgütünden dünya kadar tehdit alıyorum. Sizin için çalıştığımdan dolayı. Sizin can ve mal güvenliğinizi koruduğum için. Eşkıyanın elini sizin elinizden çektiğim için. Allah onları perişan etsin. Zerre kadar onlardan korkmuyoruz. Bakın çok önemli bir değerimizi bulduk, kaybetmemek için burada 27 gündür bayram yapıyoruz."

'YÜREĞİNİZ YETİYORSA, MİLLETVEKİLLİĞİNİ BIRAKIN'

İsim vermeden HDP'li milletvekillerini eleştiren Vali Musa Işın, bu konuda şunları söyledi:

"Kürtlerin sırtlarına binerek kendilerine istikbal temin ediyorlar. Yüreğiniz yetiyorsa milletvekilliğini bırakın. Neden gidip 25 milyon maaş alıyorsunuz? Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı çıkıyorsun. Kürtleri kandırıyor, çocuklarını götürüyorsunuz. Milletvekili olmak için her türlü taklayı atıyorsunuz. Yapmayın bunu. Bunlar bu kadar da yüzsüzdür. İnsan karşı çıktığı bir şeyden ekmek yemez. Ben birine küstüm mü sırtımı döner giderim. Türkiye Büyük Millet Meclisine gidip milletvekilliği yapmayacaksın. Kürtler bunlara oy verdi dedi ki, 'Gidin siyaset yapın' Bunlar da dedi ki, 'Biz hem siyaset yapacağız, hem silah kullanacağız.' Bu nerede görülmüş? Siz bu Kürtlerden ne istiyorsunuz

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağrı Valisi Terör Örgütü Beni Tehdit Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement