AGÜ Spor, Başarısını Kupayla Taçlandırmak İstiyor - Son Dakika
Yerel

AGÜ Spor, Başarısını Kupayla Taçlandırmak İstiyor

AGÜ Spor, Başarısını Kupayla Taçlandırmak İstiyor

TKBL ve Kadınlar Türkiye Kupasında yoluna kayıpsız devam eden AGÜ Spor Kulübü, bu başarısını sürdürerek, sezonu kupayla kapatmanın hesabını yapıyor.

22.11.2014 11:44  Güncelleme: 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUSTAFA ÖNAL - Yeni sezona önemli transferlerle kadrosunu güçlendirerek başlayan, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ve Kadınlar Türkiye Kupası'nda yoluna kayıpsız devam eden Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (AGÜ Spor), bu başarısını sürdürerek, sezonu kupayla kapatmanın hesabını yapıyor.

Kulüp başkanı Ömer Yağmur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok kaliteli bir takıma sahip olduklarını belirterek, bu sezon başarılarla adlarından çokça söz ettirmek istediklerini söyledi.

Kadın basketbolunda son yıllarda büyük başarılar elde ettiklerini ancak bu başarılarını kupayla taçlandıramadıklarını dile getiren Yağmur, "İyi bir takımız, kaliteli oyunculara sahibiz. Ancak biraz daha zamana ihtiyacımız var. Bu sene TKBL veya Türkiye Kupası'ndan birini Kayseri'ye getirmek istiyoruz. Uzun yıllardır buradayız çok emek sarf ediyoruz, inşallah bu başarımızı kupayla taçlandırırız" diye konuştu.

"TKBL'yi hiç mağlubiyet almadan bitirmek istiyoruz"

Başantrenör Ayhan Avcı ise yeni sezona iyi başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Ligdeki çizgimiz Avrupa'ya göre daha iyi, daha belirgin diyebiliriz. Geride kalan 4 maç aslında bizim için zordu ama hepsini kazanarak, yolumuza kayıpsız devam ediyoruz. TKBL'yi hiç mağlubiyet almadan bitirmek istiyoruz. Açık ve net hedefimiz bu. Kadro yapımız da buna uygun. Biraz takımımızı genişletmemiz lazım. Az oyuncuyla oynuyoruz onun üzerinde çalışmalar yapıyoruz. Şu an için her şey yolunda. Buraya bir kupa gelecek ama bu bu sene mi gelir önümüzde ki sene mi gelir bilmiyorum ama bu iki sene içerisinde mutlaka bir kupa gelecek."

Üst sıralarda tutunmanın kupa kadar önemli olduğuna dikkati çeken Avcı, "Gerçek başarı bir kere kupa kazanıp sonrasında alt sıralarda olmak değil, gerçek başarı bizim yakaladığımız gibi son 5-6 senedir istikrar yakalamak. Yani hep yukarılarda olabilmek, hep yukarıdaki takımlarla anılmak. Onlarla başa baş oynamamanın gerçek başarı olduğunu düşünüyorum" dedi.

AGÜ Spor, TKLB'de ilk 4 haftada 4 galibiyet alarak, Fenerbahçe ve Galatasaray ile birlikte yoluna kayıpsız devam ederken, Kadınlar Türkiye Kupası'nda da A Grubu'nda yaptığı 3 maçı kazanarak, adını bir üst tura yazdırdı. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AGÜ Spor, Başarısını Kupayla Taçlandırmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement