Ahatlı Anadolu Lisesi'nin Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

Ahatlı Anadolu Lisesi'nin Temeli Atıldı

Ahatlı Anadolu Lisesi\'nin Temeli Atıldı

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kepez Belediyesi işbirliği yaptırılacak olan Ahatlı Anadolu Lisesi’nin temeli atıldı.

25.05.2016 12:02

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kepez Belediyesi işbirliği yaptırılacak olan Ahatlı Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı.

Ahatlı Anadolu Lisesi'nin temel atma törenine Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İlçe Emniyet Müdürü İlker Ekşi, Kepez İlçe Jandarma Komutanı Tolga Seçkin Zafer, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adlıhan Dere, AK Parti Kepez İlçe Başkan Yusuf İşeri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreni genç öğrencilerin Mehteran gösterisi ile başladı. Törende eğitime destek vermekten mutluluk duyduğunu ifade eden Tütüncü, "Böylesi anlamlı, böylesi güzel bir günde buluşmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Özellikle son zamanlarda emek emek yükselttiğimiz hizmetlerin neticelerini, çok güzel bir şekilde alıyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kepez'de her hafta bir açılış ve bir temel atma töreni ile yarınlara güzel adımlarla ilerliyoruz" dedi.

AHATLI ÖRNEK OLUYOR

Ahatlı Mahallesinin örnek bir mahalle olduğunu kaydeden Tütüncü, "Ahatlı Mahallesi'nde 2009 'da göreve geldiğimizde bir tek ruhsatlı bina yoktu. Buralar tamamıyla tapusuz gecekondulardan oluşan bir yerleşim yeriydi. Biz göreve geldiğimizde ilk değişimi burada başlattık. Mülkiyet sorunları çözülen bölgeye alt yapı ve üst yapı ile fiber optik alt yapısı ve doğal gazıyla Ahatlı Mahallemiz, kendisine benzetilmek istenen bir örnek mahalle olmuştur.

Antalya'ya hizmet verecek 52 üniteli diş hastanesinin inşası tamamlanmak üzere. Bölgen canlı ve modern bir imaja kavuştu."

Konuşmaların ardından temel atma töreni gerçekleştirildi. Protokolün dualar eşliğinde başlattığı temel atma töreninin hayırlı uğurlu olmasını dileyen Tütüncü, hizmetlerin çoğalarak devam edeceği müjdesini verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahatlı Anadolu Lisesi'nin Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement