Ahilik Haftası - Son Dakika
Güncel

Ahilik Haftası

Kırşehir'deki Ahilik Haftası etkinliğinde, Şekerbank Yönetim Kurulu Başkanı Göktan'a Ahilik Hizmet Ödülü verildi.

27.09.2014 14:56

Kırşehir'de Ahilik Haftası kapsamında düzenlenen etkinliklerde Ahilik Hizmet Ödülleri sahiplerini buldu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katıldığı Ahi Evran Külliyesi'ndeki törende, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Şekerbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Göktan'a ödülünü verdi.

Göktan, Anadolu'nun 800 yıllık Ahi geleneğinin devam etmesine katkı yapmaktan onur duyduklarını söyledi.

Şekerbank'ın kurulduğu günden bu yana 60 yıldır, her zaman esnafın ve Türkiye'nin üreten kesimlerinin destekçisi olduğunu belirten Göktan, "Finans sektörünün Ahileri olarak, bugün bize verilen bu onura layık olmak için tüm gücümüzle çalışmaya, sektörümüze örnek oluşturmaya, Türkiye'nin sürdürülebilir kalkınmasını finanse etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Şekerbank geçtiğimiz yıl başlatılan 'Her ayın 15'i esnaf günü' kapsamında tüketicileri esnaftan alışveriş yapmaya yönlendiriyor.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı himayesinde, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu'nun (TESK) desteğiyle hayata geçirilen ve her ayın 15'inin 'Esnaf Günü' ilan edildiği açık platform kapsamında, esnafın iş hacminin artmasını ve bu sayede kapılarının hep açık kalması, üretimin ve beraberinde ülke ekonomisinin canlanması hedefleniyor.

Şekerbank'ın üstlendiği bu sosyal misyon doğrultusunda açık platform da esnafın temel paydaşlarını bir araya getirdi.

Açık platform ile bir araya gelen dev markalar, bu program çerçevesinde hem esnafa hem de tüketiciye özel kampanyalar düzenliyor. - Kayseri

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement