Ahlatlı Kız Kur'an Kursu Öğrencisi Bölge Birincisi Oldu - Son Dakika
Yerel

Ahlatlı Kız Kur'an Kursu Öğrencisi Bölge Birincisi Oldu

Ahlatlı Kız Kur\'an Kursu Öğrencisi Bölge Birincisi Oldu

Bitlis’in Ahlat İlçe Müftlüğü Amine Hatun Kız Kur’an Kursu öğrencisi Semanur Aydın, Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında bölge birincisi oldu.

05.05.2015 11:04

Bitlis'in Ahlat İlçe Müftlüğü Amine Hatun Kız Kur'an Kursu öğrencisi Semanur Aydın, Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında bölge birincisi oldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ahlat Müftüsü Orhan İmamoğlu, Kur'an kurslarına ilgiyi artırmak ve öğrencilerin kurslara motivasyonunu sağlamak amacıyla, Kur'an Kursları öğrencileri arasında yapılan "Kur'an-ı Kerimi güzel Okuma" yarışmasında, Ahlat Amine Hatun Kız Kur'an kursu öğrencisi Semanur Aydın'ın bölge birincisi olduğunu belirtti. Müftü İmamoğlu; "Daha önce ilçemizde birinci olan öğrencimiz 21 Nisanda Bitlis ilinde yapılan yarışma sonucunda da birinci olarak bölgeye gitmeye hak kazanmıştı. Van'da 6 ilin birincilerinin katıldığı Bölge yarışmasında da birinci gelen öğrencimiz 6 Mayıs'ta Ankara'da yapılacak olan finallere katılmaya hak kazanmıştır. Kendisini ve öğreticilerini tebrik ediyorum. İnşallah öğrencimiz finalde de birinci olur" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahlatlı Kız Kur'an Kursu Öğrencisi Bölge Birincisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement