Ahmet Hakan: Galiba Evde Kaldım - Son Dakika
Medya

Ahmet Hakan: Galiba Evde Kaldım

Ahmet Hakan: Galiba Evde Kaldım

Nazlı Ilıcak'ın programına konuk olan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, evlilikle ilgili düşüncesini "Evde kaldım diyebiliriz" sözleriyle dile getirdi.

03.05.2014 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Nazlı Ilıcak'ın sunduğu 'Pazar Gezmesi'ne konuk oldu, Hakan özel hayatıyla ilgili de ilginç anekdotlar verdi.

"MAĞDURİYET HİSSİ YAŞAMADIM"

Muhafazakârın da ötesinde dindar bir ailesi olduğunu belirten Hakan, İmam Hatip'te okuduğu için memnun olduğunu belirti ve o dönemle ilgili şunları söyledi: "İmam Hatip, insanın sosyal çevresini biraz daraltır, sınırlandırır. Hele benim okuduğum dönemlerde bu daraltma işlemleri değişik nedenlerden dolayı daha da fazlaydı. Fakat yine de orada öğrenciler kendilerini dış dünyaya açabilir. Ben biraz açabilmeye çalışanlardandım. Ben, İmam Hatip'te okurken bir mağduriyet hissi yaşamadım." 

"EVDE KALDIM DİYEBİLİRİZ"

47 yaşında olduğunu ve artık yaşının kemale erdiğini söyleyen başarılı gazeteci , "Evde kaldım diyebiliriz. İnce eleyip, sık da dokumuyorum ama evlenmek için bir çabam da yok. Denk gelmedi, nasip olmadı" sözleriyle evliliğe ilişkin düşüncelerini dile getirdi. 

DANS ETTİNİZ Mİ SORUSUNA MANİDAR YANIT

Nazlı Ilıcak'ın "hiç dans ettiniz mi?" sorusuna, Abdullah Gül ve Deniz Baykal'ın sözleriyle cevap veren Hakan, aslında hayatı boyunca hiç dans etmediğini söyledi. 

PAZAR GEZMESİ 

Samimi sohbetin ardından Nişantaşı'nda birlikte gezmeye çıkan ikili, önce Ahmet Hakan'ın en sevdiği tatlılardan biri olan macaron aldı. Daha sonra son dönemde popüler olan kinoa adlı sebzeden yapılan salatalarını yedi. 

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Ahmet Hakan: Galiba Evde Kaldım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • BURAK: Chpli bir bayan vekil bulda onla evlen bari :) Sana başkası bakmaz zaten. 12 10 Yanıtla
  • ES-ES LİYİZ....: YANINDAKİ NE BAK...İKİNİZDE AYNI KAFADANSINIZ.AYRICA ÇOK MUTLU ZAMAN GEÇİRİRSİN HAKAN... 7 7 Yanıtla
  • VATANDAŞ: ARKADAŞIM TABİKİ EVDE KALMIŞSIN.GENCİNİ ALSAN BİR SÜRE SONRA BAŞKASINI GİDER SENİN KUŞ ÖTMEZ.YAŞ YETMİŞ İŞ BİTMİŞ. 7 6 Yanıtla
  • uğur: sıkıntı yok aydın doğana bak halis toprağa bak ali ağaoğluna bak daha doğmadı diyorlar hepsi 70 de 20 lik sevgilileri var 7 1 Yanıtla
  • ezo: doğru söze ne gerek tam isabet seni kim alır 3 4 Yanıtla
  • saraylı: DÖNMEYECEĞİNİN GARANTİSİ OLMADIĞINDAN EVDE KALMIŞ OLABİLİR... 2 3 Yanıtla
  • MUHASEBECİ: AYAKKABIM MAVİ AYYYYY KOPUYOSUN YİNE HAKAN ABİİİ:))) 0 1 Yanıtla
  • MEMOLİ: BAŞBAKAN BU İŞLERİ TAKİP EDİYORDU BENCE MÜRACAT ET ÜÇ PARDON BEŞ DE SIPA YAP DİYECEKTİR 0 0 Yanıtla

Advertisement