Ahmet Refik Alp Sosyal Tesisleri'nin Açılışında Başkan Koca'ye Tepki - Son Dakika
Yerel

Ahmet Refik Alp Sosyal Tesisleri'nin Açılışında Başkan Koca'ye Tepki

Ahmet Refik Alp Sosyal Tesisleri\'nin Açılışında Başkan Koca\'ye Tepki

Kütahya’nın Emet Belediyesi tarafından, Hisarlık Tepesi’ne yapılan, Ahmet Refik Alp Sosyal Tesisleri törenle hizmete sunulurken, tören sırasında Ali Er isimli kişi, Belediye Başkanı Mustafa Koca’ya tepki gösterdi.

04.09.2014 19:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Emet Belediyesi tarafından, Hisarlık Tepesi'ne yapılan, Ahmet Refik Alp Sosyal Tesisleri törenle hizmete sunulurken, tören sırasında Ali Er isimli kişi, Belediye Başkanı Mustafa Koca'ya tepki gösterdi.

Emetli şehit pilot Ahmet Refik Alp'in adının verildiği sosyal tesislerin açılışına, Emet Kaymakamı A. Gazi Kaya, Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Emet Garnizon Komutanı Yasin Bedir, Emet İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Altun, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Yerem ve vatandaşlan katıldı.

Açılışta ilk olarak Kütahya Evliya Çelebi Mehteran takımı sahne aldı. Mehteran takımın gösterisinin ardından Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, yapılan tesis hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Koca, "Bizler Emet Belediye olarak, bugünde gördüğünüz gibi Emet'e hizmetin en iyisini yapmak için uğraşırken bazıları 'Emet'e hizmet nasıl girmez, nasıl hizmeti engelleriz' diye uğraş verenler var. Bunları Emet halkı huzurunda bir kez daha kınıyorum. Biz bu yola sizlerle beraber çıktık, sizlerle beraber devam edeceğiz, hizmetin en iyisini sizlere getirmek için çalışacağız. Çalışmaktan kimse bizleri asla geri adım attıramayacaktır. Ülkemizde de böyle olmuştur. Türkiye ne zaman yukarıya bir adım atmak istediğinde, bunu içeriden ve dışarıdan birileri engellemeye çalışmışlardır. Hata yapmayan kimse ararsanız, insan yalnız kalır. Bizi hiç bi zaman bu yolda yalnız bırakmayan Emet halkına teşekkür ediyorum. İlçemize hizmet yapmayan, bir şey vermeyenlerin, bağırıp çağıranların, bundan sonrada ilçeye verecek bir şeyi yoktur. Bunları aranızda barındırmayacagınızı biliyoruz. Bizler bugün Kütahya'nın en güzel sosyal tesisini açarken gücümüzü sadece sizlerden aldık. Karanlıkta çıkar gruplarının şantajlarına boyun eğmedik dimdik ayakta durduk ve durmaya devam edeceğiz" dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Koca, konuşmasına başladığı sırada, 30 Mart Mahalli idareler seçimlerinde, AK Parti aday adayı olan Ali Er tarafından protesto edildi. Ali Er, Koca'ya "Hala konuşuyorsun" diye bağırarak, tepki gösterdi.

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca'nın ardından, konuşan Emet Kaymakamı A.Gazi Kaya ise, bu tesisin yapılmasıyla birlikte, ilçedeki en büyük sorunlardan birisinin daha çözüldüğünü söyledi. Kaya, "Emet ilçemizde göreve başladığımda ilçemizde halkımızın da en önemli eksik nedir diye sorduğumuzda 'ilçemizde oturup sohbet edebileceğimiz, ailemizle çay içebileceğimiz, eğlenebileceğimiz bir mekan yok.' cevabını alıyorduk. Üniversite öğrencilerimizde bu konuda şikayetçiydi. Ben buraya göreve gelmeden, internetten ilçe hakkında bilgi alırken, bu tesisin yapımına başlandığını görmüştüm, o gün inşallah bu tesisi açmak bize nasip olur demiştim. Bugün o duamın kabul edildiğini görüyorum" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından, tesisin kurdelası kesilerek hizmete sunuldu.

Yaklaşık 18 ayda tamamlanan ve 1 milyon 900 bin TL'ye mal olan tesiste, düğün salonu, restaurant, çay bahçeleri, çocuk oyun parkları, seyir terası ve büyük bir yapay şelale bulunuyor.(MS-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmet Refik Alp Sosyal Tesisleri'nin Açılışında Başkan Koca'ye Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement