Ahmetli'de "İkisi Bir Arada" Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Ahmetli'de "İkisi Bir Arada" Heyecanı

Ahmetli\'de "İkisi Bir Arada" Heyecanı

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında "İkisi Bir Arada" adlı tiyatro oyununu Ahmetlili vatandaşlarla buluşturdu.

07.11.2014 11:29  Güncelleme: 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahmetli Şehit Hakkı Erdoğan Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda sahnelenen oyun, Ahmetlili sanatseverlerin yoğun ilgisi ile karşılandı.

Ünlü oyuncular Cemal Hünal, Neslihan Yeldan, Ruhi Sarı ve Duygu Şen'in rol aldığı "İkisi Bir Arada" adlı tiyatro oyunu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Ahmetli Şehit Hakkı Erdoğan Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda sahne aldı. Ahmetlili tiyatro severlerin yoğun ilgi gösterdiği oyunu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkan Vekili Hasan Eryılmaz, MASKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Tekin, Büyükşehir Ahmetli İlçe Koordinatörü Orhan Karabina ve davetliler ile çok sayıda Ahmetlili vatandaş izledi. Ahmet Kazanbal'ın yazdığı, Vural Bingöl'ün yönettiği tek perdelik oyunda, dominant bir kadın olan Oya, kocasına sürpriz yapmak için seyahatten eve erken gelir. Evde kocası Tuna da Oya'yı terk etmek üzere hazırlanmaktadır. Kötü sürprizle karşılaşan Oya çılgına döner ve durumu bambaşka bir boyuta taşır. Komedi tarzı oyun, hem konusuyla hem de usta oyuncuların gösterdikleri performansla Ahmetlili tiyatro severlerden tam not aldı.

Ahmetli güzel bir gece geçirdi

Ahmetlili tiyatro severlerin güzel bir gece geçirdiği, oyunun sonunda sahneye davet edilen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, performansları dolayısıyla oyuncuları kutlayarak çiçek takdim etti. Daha sonra oyuncular protokol ve vatandaşlarla toplu fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ahmetli'de 'İkisi Bir Arada' Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement