Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam Açıklaması

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam Açıklaması

"Bundan sonraki vazifemiz, herkesi sandık başına gitmek için ikna etmeye çalışmak.

08.08.2014 22:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Bundan sonraki vazifemiz, herkesi sandık başına gitmek için ikna etmeye çalışmak. En büyük rakibimiz, kendimiziz. Eğer sandığın başına gitmezsek tarihi yanıltabiliriz, tarih bizi affetmez" dedi.

Adapazarı Kültür Merkezi'nde (AKM) partisinin Kadın Kolları Sandık Temsilcileri Toplantısı'na katılan İslam, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın milletin hizmetkarı olduğunu söyledi.

Türkiye'nin 15 yıl önce tank, tüfek, otomobil ve yedek parçalarını ithal ettiğine dikkati çeken İslam, "İmalat sanayimiz yoktu. Herhangi bir durumda ambargo yediğimiz zaman her şey felç olurdu" diye konuştu.

İslam, Türkiye'nin artık tank, helikopter, uçak ve insansız hava aracını kendisi ürettiğini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Kendimiz yapıyoruz. Uydumuzu, füzelerimizi yapıyoruz. Türkiye artık 'Bir füze yapılabilir mi?' diye düşünmüyor. 'Füzemizin menzili ne kadar?' bunu tartışıyor. Artık bu durumdayız hamdolsun. Kendimiz mazlum, sığınacak kapı ararken, 'mazlumların hamisi' durumundayız. Şimdi kollarımızı açtık, diyoruz ki, 'Biz buradayız, bize sığının."

Başbakan Erdoğan'ın vizyonu ve ufku sayesinde bu hizmetlerin olduğunu ifade eden İslam, "Tarihi günlerden geçiyoruz. Şimdi milletin başındakini devletin başına geçirme zamanıdır. Bu tarihi vazifeyi inşallah ifa edeceğiz ve bizlerde tarihe geçeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

İslam, Türkiye'nin makus tarihini değiştiren en büyük kadın örgütü olduklarını, tarih kitaplarının 50 yıl sonra "Bu büyük kadın örgütü, Türkiye'nin tarihini değiştirdi" diye yazacağını kaydetti.

Bakan İslam, "Bundan sonraki vazifemiz, herkesi sandık başına gitmek için ikna etmeye çalışmak. En büyük rakibimiz, kendimiziz. Eğer sandığın başına gitmezsek tarihi yanıltabiliriz, tarih bizi affetmez" ifadelerini kullandı. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement