AK Parti Abdipaşa'da Miting Düzenledi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Abdipaşa'da Miting Düzenledi

AK Parti Abdipaşa\'da Miting Düzenledi

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç beraberinde İl Başkanı Yaşar Arslan ile birlikte Abdipaşa'da düzenlenen mitinge katıldı.

27.03.2014 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç beraberinde İl Başkanı Yaşar Arslan ile birlikte Abdipaşa'da düzenlenen mitinge katıldı.

Abdipaşalıların yoğun ilgi gösterdiği mitingde konuşma yapan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Yaşar Dönmez seçildiği günden bu güne kadar geçen sürede yaptığı çalışmaları anlatarak destek istedi. 30 Mart yerel seçimleri öncesi Abdipaşa'da düzenlenen mitingde konuşan Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkan adayı Yaşar Dönmez' in yaptığı hizmetlerden bahsederek yapılan çalışmaları il belediyesi olmasına rağmen Bartın Belediyesi'nin yapamadığını söyledi.

Milletvekili Tunç; "Abdipaşa bir belde belediyesi olmasına rağmen, Belediye Başkanımız Yaşar Dönmez içme suyu sorununu çözdü. 50 Bin metrekare kilit parke döşedi. Kültür Merkezi, otobüs terminali, yaptı. Sosyal tesisler yaparak orada engelli vatandaşlarımız için özel eğitim merkezi açılmasını sağladı. Kumluca'da Belediye Başkanımız Metin Çetin, elektrik hatlarını yer altına aldı. İçme suyu ve kanalizasyon hattını yeniledi. Şuan belde merkezinde kilit parke taşı döşüyor. Ama Bartın'da bırakın özel eğitim merkezini şehir merkezinde bayanların kullanabileceği bir tuvalet bile yapamayan bir belediye var. Musluklarımızdan hala çamurlu su akıyor. Kanalizasyon ırmağı kirletmeye devam ediyor. Çöpler İnkumu'nda yanmaya devam ediyor. Nikah kıyılabilecek bir salonumuz yok. Bartın'da Belediye Başkan adayımız Dr. Seyfettin Kalay hemşehrilerimizin desteğiyle Belediye Başkanı olduktan sonra bu sorunların hepsini bir bir çözecek. Ulus'ta da durum aynı Abdipaşa bir beldeden çok ilçe merkezi gibi görünürken yanı başımızdaki Ulus İlçemiz hak ettiği hizmetleri alamadığı için hiç ilerleyemedi. Kaldırımlarda bakımsızlıktan otlar büyümüş neredeyse hayvanlar otlayacak. Orada da adayımız Hasan Hüseyin Uzun sizlerin desteğiyle Ulus'u projeleriyle geleceğe taşıyacak" dedi.

Milletvekili Tunç; "Yaşar Başkan Abdipaşa'ya lise lazım dedi, şu anda inşaatı devam ediyor. Spor sahası lazım dedi yaptık. Kozcağız Kumluca yolunun inşaat çalışmaları devam ediyor, inşallah bu yıl bitecek. Kumluca Abdipaşa yolunun da proje çalışmaları devam ediyor. Kirazlıköprü Barajının ihalesini yeniledik. Baraj bölgesinde kara yolunun tünelli geçişini programa aldık. Karabük-Bartın yolunun duble yol olması için çalışmalarımız devam ediyor. Ahmetusta Geçidinin de tünelle geçilmesi konusunda fizibilite çalışmaları devam ediyor. Karabük-Bartın yolu yapıldığında Abdipaşa'nın önemi daha da artacak. Abdipaşa önümüzdeki seçimlerde AK Parti ile Yaşar Dönmez ile bir kez daha yola devam diyerek, Daima Millet, Daima Hizmet diyecek" dedi.

Konuşmaların bitmesinin ardından Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Başkanı Yaşar Arslan, Ulus İlçe Başkanı Mustafa Kuru, Abdipaşa Belde Başkanı Fahrettin Balcı,Belediye Başkan Adayları Hasan Hüseyin Uzun, Yaşar Dönmez, Metin Çetin ve İl Genel Meclisi Üyesi Adayları İrfan Ekmekçi sahneye birlikte çıkarak hemşehrilerini selamladılar. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Abdipaşa'da Miting Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement