AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Karaköse."Hükümetimiz Halkına Fayda Sağlayacak Bütün... - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Karaköse."Hükümetimiz Halkına Fayda Sağlayacak Bütün...

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, hükümetin halkına fayda sağlayacak bütün çalışmaları yaptığını ve hizmet ürettiğini bildirdi.

05.08.2012 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, hükümetin halkına fayda sağlayacak bütün çalışmaları yaptığını ve hizmet ürettiğini bildirdi.

AK Parti Adana İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Karaköse, Yüreğir ilçesinde vatandaşlarla buluşarak sorunlarına çare aradı.

İlk ziyareti Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Yüreğir şubesine gerçekleştiren Karaköse, dernek başkanı Nakış Kocatürk ve üyelerle görüşerek, istek ve taleplerini dinledi.

Karaköse, intibak yasasıyla emeklilerin gerekli iyileştirmeye kavuştuklarını ve biraz da olsa maaş artışına kavuştuklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu düzenleme bile emeklilerimiz için yetersizdir. Çünkü geçmişin biriken sıkıntıları bir anda ortadan kalkmıyor. Ülkemizin gidişatı tüm dünya tarafından ilgi ve dikkatle izleniyor. Bizler de bizzat bu güzel gelişmelere şahitlik ediyoruz. Hükümetimiz halkına fayda sağlayacak bütün çalışmaları yapıyor ve hizmet üretiyor. Zaman içerisinde sadece emeklilerimizin değil tüm vatandaşlarımızın ve bizlerin daha refah bir ülkede yaşıyor olacaklarına inancım tamdır."

Daha sonra Yüreğir'deki Cumhuriyet Mahallesi'ne geçen Karaköse, burada kadınlarla bir toplantı yaparak sorunlarını dinledi.

Karaköse, burada yaptığı konuşmada, "Yüreğir Belediye başkanımız Mahmut Çelikcan sizlere bir 'Kültür Evi' kazandırdı. Keşke geniş ve boş alanlar olsa, spor sahası isteğinizi hemen yerine getirebilsek. Ama bunun da bir çözümü var, hükümetimiz kentsel dönüşüm uygulamasını başlattı. Yüreğir Belediyemizle bu konuyu konuşalım ve Cumhuriyet Mahallemize de bu uygulamanın gelmesini sağlayalım. Böylece sosyal donatıları, yaşam alanları, düzgün ve tertipli sokakları ile daha güzel ve daha yaşanır bir semt olsun" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Volkan Kaşık/ Aycan Demirel

Yayıncı: Süleyman Tıraş - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Karaköse.'Hükümetimiz Halkına Fayda Sağlayacak Bütün... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement