AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Karaköse."Çocuklara Yapılan Yatırım Geleceğe Yapılan... - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Karaköse."Çocuklara Yapılan Yatırım Geleceğe Yapılan...

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, çocuklara yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu bildirdi.

21.11.2012 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, çocuklara yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu bildirdi.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Karaköse ve yönetim kurulu üyeleri, "20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü" dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. Karaköse ve yönetim kurulu üyeleri, sevgi evlerinde kalan ve yaşları 3 ile 6 arasında değişen 25 çocuğa yemek verdi.

Yemek sırasında çocukların eğlenmeleri için palyaço gösterisi yapılırken, aynı zamanda pamuklu şeker, patlamış mısır ve balonlar dağıtıldı.

Karaköse, burada yaptığı konuşmada, çocuklara daha iyi bir ortam sağlamak amacıyla 20 Kasım 1989 tarihinde 191 ülke tarafından kabul edilen "Çocuk Hakları Sözleşmesi"nin Türkiye tarafından da 1990 yılında kabul edilerek imzalandığını kaydetti.

Çocuklara önem veren ve onların geleceğe güvenle bakmasını sağlayan milletlerin, daha iyi bir neslin yetişmesinde önemli rol oynadıklarını anlatan Karaköse, "Zor şartlar altında yaşayan çocukların korunması daha iyi şartlara kavuşturulması her ülkenin önceliğidir. Çocuklara yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Düzenlediğimiz etkinliğin bu mekanda yapılmasında ve yemeklerinin karşılanmasında bize yardımcı olan, sponsorluğu üstlenen yetkililerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Muhabir: Volkan Kaşık

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Karaköse.'Çocuklara Yapılan Yatırım Geleceğe Yapılan... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement