AK Parti Aday Adayı Ali Coşkun Bgc Sosyal Tesislerinde - Son Dakika
Yerel

AK Parti Aday Adayı Ali Coşkun Bgc Sosyal Tesislerinde

AK Parti Aday Adayı Ali Coşkun Bgc Sosyal Tesislerinde

AK Parti Bolu Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Ali Coşkun, “Teşkilat temayülü sonucunda elde ettiğim sonucun fevkalade olduğunu düşünüyorum” dedi.

17.03.2015 08:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bolu Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Ali Coşkun, "Teşkilat temayülü sonucunda elde ettiğim sonucun fevkalade olduğunu düşünüyorum" dedi.

AK Parti Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Ali Coşkun, Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni (BGC) ziyaret etti. BGC Başkanı Bülent Velioğlu'nun Ali Coşkun'a çıktığı yolda başarı dileklerini iletti.

Temayül sonrasında genel merkeze giden 6 kişilik listede Ali Coşkun'un isminin de yer aldığına dair basına sızan iddialarla ilgili olarak konuşan Coşkun, "Teşkilat temayülü sonucunda elde ettiğim sonucun fevkalade olduğunu düşünüyorum. Ben doğum tarihimi ve yerini verirken ilçemi yazmıyorsam bu atlanmış bir şey değildir. Ben sonuç itibari ile Boluluyum. Bana nerelisiniz derlerse Bolu'luyum derim. Hangi ilçe diye sorulursa Gerede derim. Orada doğmuşum. Bolu'luyum diyorum çünkü Gerede'liyim dersem bu bana mikro milliyetçilik gibi geliyor. Bizim üzerimize düşen çalışmaktır. Ben gidip sadece Bolu ilçeleri için çalışan bir aday adayı olsam daha mı iyi olur. Benim ayakkabımın içi hiç kurumadı, bundan da gurur duyuyorum çalışarak bir yere varacağız ve bizi değerlendirecek olanlar hangi kulvarda değerlendirecek olursa değerlendirsin üzerimize düşeni yaparız. Bu algıları anlamsız buluyorum ben Bolu'luyum, ilçem sorulursa Gerede'liyim" diyerek cevap verdi.

Coşkun son olarak, "Ben memleketimin daha iyi yerlere gelmesi noktasında adayım. Hemşerilerimizin desteğiyle inşallah görev yapmak istiyorum. Bize olan teveccüh ve güven arttıkça daha çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Bana gösterilen teveccühü boş çıkarmama adına çalışmaya hazırım ve inşallah memleketim yüzünü ağartırım" dedi - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Aday Adayı Ali Coşkun Bgc Sosyal Tesislerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement