AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı'ndan Gündem Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı'ndan Gündem Değerlendirme Toplantısı

AK Parti İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken, basın mensuplarıyla parti binasında bir araya geldi.

09.06.2015 12:58

AK Parti İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken, basın mensuplarıyla parti binasında bir araya geldi.

Parti çalışmaları hakkında basın mensuplarına bilgiler veren İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mustafa Ötken, yoğun bir seçim çalışmalarını geçirdiklerini söyledi.

Afyonkarahisar'da yüzde 52 oranında 226 bin oy alarak seçimi tamamladıklarını dile getiren Ötken, "Afyonkarahisar'da en fazla İçcehisar ilçemizden oy aldık. Bunun devamında Bolvadin, Sinanpaşa ilçelerimizden de yüzde 50'ün üzerinde oy aldık. Aldığımız oylarla birlikte Afyonkarahisar'da birinci parti çıktık. Parti olarak güzel bir seçim dönemi gerçekleştirdik. Milletvekili adaylarımız olarak bütün teşkilatımıza, değerli dostlarımıza ve kampanya sürecinde tek vücut olarak çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Ülke genelindeki alınan oyla da birinci parti çıktıklarını dile getiren Ötken, "Seçim sürecinde ülkemizde yapılmaya çalışan kaosları anlatmaya çalıştık. Milletimizin iradesine saygı duyuyoruz. Sandıktan çıkan oy bizimdir. Bir seçim dönemi daha geride kaldı. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Basın mensuplarınında göstermiş odluğu gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı Hüseyin Tutumlu ise AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana birinci parti çıktıklarını söyledi. AK Parti'nin yüzde 40'un üzerinde oy alan bir parti, ikinci parti ise yüzde 25 oy aldı. Ülke genelinde Afyonkarahisar'da tüm partilerin oylarını toplarsanız AK Parti kadar olmuyor. AK Parti, halen itibarını devam ettiriyor" dedi.

Tutumlu, AK Parti'nin 13 yıllık iktidarlık döneminde diğer partilere göre daha çok yıprandığını ifade ederek, şunları anlattı:

"Çünkü AK Parti, icraatların peşindeydi. Kimi partilerin vaatleri vardı. Bu durum, insanlarımızda oy verme durumda farklılığa neden olmuş olabilir. Bununla ilgili analizler yapacağız. Bununla ilgili veriler tam olarak yok. AK Parti, geçmişte olduğu gibi halkın teveccühünü kazanan bir parti olarak çalışmalarını sürdürecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı'ndan Gündem Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement