AK Parti Akbük Seçim Bürosunu Gültekin Kılınç Açtı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Akbük Seçim Bürosunu Gültekin Kılınç Açtı

AK Parti Akbük Seçim Bürosunu Gültekin Kılınç Açtı

AK Parti Akbük irtibat ve seçim bürosu, AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç tarafından açıldı.

06.03.2014 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Akbük irtibat ve seçim bürosu, AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç tarafından açıldı.

Açılışa AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, AK Parti Didim Belediye başkan adayı Ufuk Döver, Meclis üyeleri ve çok sayıda partili vatandaşlar katıldı.Açılış öncesi Akbüklü esnafları dolaşan ekip vatandaşlarla sohbet ederek destek talep etti.

Açılışta konuşan AK Parti Aydın Milletvekil Ali Gültekin Kılınç, "Uzun zamandır beklediğimiz, yağmurla toprağın bir araya geldiği, bereketin yağdığı bir anda buluştuk. Bu yağmur çamur ortamında sadece bir mesajla,bu kadar kısa zamanda uzun araç konvoyu oluşturarak katıldığınız ve bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum.Sadece tek bir mesajla bu kadar kısa zamanda toplanabiliyorsak bu Didim için önemli bir mesaj demektir. Akbük'e geldiğimiz andan itibaren, yağmur yağdığında hangi konuma düştüğünü hep birlikte görüyoruz. Bundan iki hafta önce Didim'e yaptığımız ziyarette özellikle bayan vatandaşlar önümüzü keserek ne olur bizi bu belediye başkanlarından kurtarın diye yalvardılar, bayanların bu yalvarışı bizlere bir kez daha, çok önemli sorumluluklarımız olduğunu hatırlattı. Bizim Üzerimize düşen görev bu çağrılara cevap vererek dirliğimizi, düzenimizi bozmadan önümüzdeki 26 günü çok iyi değerlendirerek şu Didim'i hak ettiği bir belediye başkanına ve belediye hizmetlerine kavuşturmaktır. Vatandaşlarımız mevcut bu arkadaşlarımızla istedikleri zaman görüşerek, her konuda problemlerini paylaşabilecekler, bizler hizmet için buradayız ve her kesime eşit uzaklıktayız. Değerli arkadaşlar Aydında 17 ilçe var bunun 3 tanesi AK partili belediye diğerleri ise muhalefet partilerden oluşuyor.Ben Milletvekili seçildikten sonra teşkilatımla birlikte bütün belediye başkanlarını ziyaret ettim ve Aydınlı hemşerilerimin hizmetinde olduğumu her konuda yardımcı olmak istediğimi,problemleri ve projelerini getirdikleri taktirde çözümleri için ne gerekiyorsa yapacağımı belirttim. İncirliova, Nazilli ve Karacasu belediyeleri ziyaretime geldi onların Çevre bakanlığı ile ilgili sorunları vardı,yardımcı olduk işlerini takip ettik bununla da kalmadık Turizm konusunda ne yapılması gerekiyorsa yardımcı olunması için elimizden geleni yaptık" dedi.

"OSMAN AYDIN DARBE HEVESLİSİDİR"

Sözlerine Aydın'da 3 CHP'li Milletvekili olduğundan bahisle devam eden Kılınç "Bunların içerisinde bir tanesi var ki tam darbe meraklısı o kişi CHP Milletvekili Osman Aydın'dır, yapılanlardan ve Ülkenin kalkınmasından o kadar rahatsız oldu ki en sonunda hayıflanarak"Bu Ülkede darbe yapacak general bırakmadılar ki" dedi.Bu durum darbe zihniyetine alışmış olanların ne kadar sert bir kaya'ya çarptıklarını anlayamadılar, hevesleri kursaklarında kaldı. Kaldımı? Kalmadı arkadaşlar yeni bir darbe girişimi için çalışmalara başladılar yani 17 Aralık 2013 darbesi. Kısacası yeni bir senaryoyla karşı karşıya geldik şimdi bu senaryonun arka perdesini açıklıyorum" dedi.

AK Parti Didim Belediye Başkan Adayı Ufuk Döver, son çalışmalardan bahsederek yeni projeleriyle ilgili bilgiler verdi. Didimle ilgili 26 olmazsa olmaz projeler hazırlandığını bunları broşürlere dökerek vatandaşlara ve seçim bürolarına ulaştıracaklarını belirtti. Basınla paylaşılan bu projelerden kısaca söz eden Döver, katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür ederek Büronun hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Açılış kurdelasi daha sonra AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü ve AK Parti Didim Belediye Başkan Adayı Ufuk Döver tarafından kesildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Akbük Seçim Bürosunu Gültekin Kılınç Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement