AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan Açıklaması

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan Açıklaması

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, "Sayın Kılıçdaroğlu ve ekibi tam iki yıl Avrupa’da ülke ülke dolaştı ve Türkiye’yi şikayet etti.

29.05.2015 19:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, "Sayın Kılıçdaroğlu ve ekibi tam iki yıl Avrupa'da ülke ülke dolaştı ve Türkiye'yi şikayet etti. Ne kadar güzel bir ülke sevgisi değil mi?" dedi.

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, seçim çalışmaları kapsamında Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği üyeleriyle seminerde bir araya geldi.

Türkiye'nin gelişmesinden rahatsız olan kesimler olduğunu belirten Elvan, "Türkiye'nin gelişmesinden rahatsız olan belirli şer grupları var. Maalesef muhalefetin de içinde olduğu bir grup, karalama kampanyaları ile partimizi ve liderimizi itibarsızlaştırmaya başladılar. Sayın Kılıçdaroğlu ve ekibi tam iki yıl Avrupa'da ülke ülke dolaştı ve Türkiye'yi şikayet etti. Ne kadar güzel bir ülke sevgisi değil mi? Bu kardeşlerimiz ülkemizi ne kadar çok seviyorlar değil mi?" diye konuştu.

Ovit Tüneli'nin 17,5 kilometre uzunluğunda, dünyanın en uzun ikinci tüneli olduğunu hatırlatan Elvan, Türkiye'de dünyanın en büyük tünellerini yaptıklarını dile getirdi. Elvan, muhalefet partileriyle aralarındaki farkı şöyle anlattı:

"Onlar talimatla iş yapmaya alışkınlar. Onlar birilerine selam durmaya alışkınlar. Onlardaki ülke sevgisi budur. Bizdeki ülke sevgisi ise vatandaşımızın hizmetkarı olmaktır. Vatandaşımıza hükümran olmak değildir. Aramızdaki fark budur." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement