AK Parti Ar-Ge Genel Başkan Yardımcısı'ndan Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ar-Ge Genel Başkan Yardımcısı'ndan Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya Ziyaret

AK Parti Ar-Ge Genel Başkan Yardımcısı\'ndan Belediye Başkanı Selim Yağcı\'ya Ziyaret

AK Parti AR-GE Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı, makamında ziyaret etti.

16.02.2015 18:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti AR-GE Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı, makamında ziyaret etti.

AK Parti İl Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi'ne katılan Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, daha sonra Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı ziyaret etti. Ziyarette, AK Parti Bilecik İl Başkanı Kadir Bayrak ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Salih Elmas da hazır bulundu. Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Erdem'e teşekkür etti. Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında Genel Başkan Yardımcısı Erdem'e bilgi veren Başkan Yağcı, genel merkezden gelen değerli bir misafir ile AK Parti Bilecik Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Yeniden İl Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Gülcan Namal Hanımefendi'ye ve yeni yönetimine başarılar dileyen Yağcı, AK Parti teşkilatları olarak, el birliği içinde vatandaşa hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ise, Bilecik'i birçok yönüyle gelişen ve büyüyen bir şehir olarak gördüğünü anlatarak, şehre yaptığı katkılardan dolayı Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya teşekkür etti.

Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Belediye Başkanı Selim Yağcı ziyaretinin ardından Şeyh Edebali Türbesi'ni de ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Ar-Ge Genel Başkan Yardımcısı'ndan Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement