AK Parti Araban İlçe Başkanı Kasney İsrail'i Kınadı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Araban İlçe Başkanı Kasney İsrail'i Kınadı

AK Parti Araban İlçe Başkanı Kasney İsrail\'i Kınadı

AK Parti Araban İlçe Teşkilatı Başkanı Kamil Murat Kasney, İsrail’in Filistin halkına yönelik yaptığı katliamı yazılı bir açıklama yaparak kınadı.

14.07.2014 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Araban İlçe Teşkilatı Başkanı Kamil Murat Kasney, İsrail'in Filistin halkına yönelik yaptığı katliamı yazılı bir açıklama yaparak kınadı.

Kasney açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"AK Parti Araban İlçe Teşkilatı olarak, İsrail'i Filistin'e yönelik saldırılarından dolayı kınıyoruz. İşgal devleti İsrail'in Müslüman Filistin halkına yönelik vahşi uygulamalarına karşın, kendilerini insan hakları ve demokrasi öncüsü olarak tanımlayan bazı ülkelerin, bütün insani değerleri ayaklar altına alan İsrail vahşetinin önüne geçmek için bu güne kadar aktif olarak bir şey yapmadılar. İslam dünyası devletlerinin de maalesef kendi iç çekişmeleri veya çatışmalarıyla kendi dertlerine düşmüş olmaları, İsrail'in işgal ettiği Filistin topraklarında Müslüman Filistin halkına yönelik katliamlarına acımasızca tüm dünyanın gözleri önünde devam ediyor"

Kasney, BM, ABD ve AB ülkelerinin Siyonist İsrail'in 70 yıldır oynadığı oyuna artık sesiz kalmayıp bir son verilmesini sağlamaları gerektiğini belirterek, "Hiçbir kutsala saygı göstermeyen, insanlıktan nasibini almamış Siyonist İsrail Devleti'nin Müslüman Filistin halkına yönelik yaptığı acımasızca katliamlarda dökülen masum müslüman halkın kanının akmasını durdurmaları için cani İsrail'e dur demelerini bekliyor ve İsrail'i nefretle kınıyor, Filistin'de şehit düşen Müslüman Filistinli kardeşlerimize Allah'tan rahmet tüm İslam alemine baş sağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Araban İlçe Başkanı Kasney İsrail'i Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement