AK Parti Asarcık İftarı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Asarcık İftarı

AK Parti Asarcık İftarı

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Asarcık ilçesinde düzenlenen iftar programına katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçede büyük bir sevgiyle karşılandı.

19.06.2016 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Asarcık ilçesinde düzenlenen iftar programına katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçede büyük bir sevgiyle karşılandı. Başkan Yılmaz, iftar için alanı dolduran yaklaşık bin kişi ile tek tek tokalaşarak birliktelik vurgusu yaptı.

Asarcık meydanında yapılan toplu iftar programına ilçe halkının ilgisi yoğun oldu. Programa AK Parti Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan, Hasan Basri Kurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt ve Sefer Arlı, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

"BİRBİRİMİZE DAHA ÇOK KENETLENMELİYİZ"

İftar öncesinde masaları tek tek dolaşan ve alandaki herkesle tokalaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, vatandaşlarla ayaküstü sohbetler etti. İftarın ardından Asarcıklılara hitap eden Başkan Yılmaz, herkesin Ramazan'ını tebrik etti. Başkan Yılmaz, "Hepinizin Ramazan'ı mübarek olsun. Bu akşam iftar sofrasında bizi yalnız bırakmadığınız ve beraber olma şansını bize verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Ramazan'ın güzelliği, iftar sofralarındaki Ramazan'ın ruhuna uygun paylaşma ve karşılıklı olarak bir şeyleri birlikte yaşama ruhuna uygun bir güzelliği ortaya koydunuz. Allah'ım tekrarını nasip etsin. Rabbim evlerimizde çocuklarımızla birlikte sağlık içinde nice Ramazanlar nasip etsin."diye konuştu. Terör olaylarına değinerek birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Yılmaz, "Birlik ve beraberliğimiz daha çok arttırmalı, birbirimize sıkı sıkıya bağlanmalı, daha çok kenetlenmeliyiz" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Asarcık İftarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement