AK Parti Beypazarı Genişletilmiş Danışma Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Beypazarı Genişletilmiş Danışma Toplantısı

AK Parti Beypazarı İlçe Başkanlığı'nın temmuz ayı ilçe genişletilmiş danışma toplantısı yapıldı.

16.07.2014 03:27

AK Parti Beypazarı İlçe Başkanlığı'nın temmuz ayı ilçe genişletilmiş danışma toplantısı yapıldı.

Bir tesiste düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yayın, yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayla Yurdakul, eski Belediye Başkanı Cengiz Özalp, eski ilçe başkanları ile davetliler katıldı.

Yayın, iftarın ardından yaptığı konuşmada, "İktidar olmamızda partililerin katkısı çık fazla. Sizler istisnai insanlarsınız. Bu nedenle Türkiye'nin geleceği AK Parti'de. Sizler Türkiye'nin geleceğinin AK Parti davasında olduğuna inanan insanlarsınız" dedi.

Bu inancı cumhurbaşkanlığı seçiminde de gösterip Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oyunu yüzde 65-70'lere çıkarmak için canla başla çalışacaklarına değinen Yayın, şunları söyledi:

"Sizlerin bu inancınız ve gayretiniz olduğu sürece, bunu gerçekleştirememe gibi bir neden göremiyorum. Onun için şimdiden çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Oturduğunuz, gittiğiniz her yerde sizler bu partiyi temsil ediyorsunuz. AK Parti'yi temsil eden insan sıradan bir insan değildir. Bu partiyi temsil eden her vatandaş, güler yüzlü olmak zorunda, sevecen olmak zorunda, bu sadece seçimden seçime değil, ömür boyu böyle olmak zorunda."

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan da cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'ın oylarını yüzde 70'lere çıkaracaklarını bildirdi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Beypazarı Genişletilmiş Danışma Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement