AK Parti Çanakkale Milletvekili Kaşdemir Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Çanakkale Milletvekili Kaşdemir Açıklaması

"Lapseki, Çanakkale'nin merkezi olacak"

05.10.2014 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, " Lapseki, Çanakkale'nin merkezi olacak" dedi.

Partisinin Lapseki ilçesinde düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Kaşdemir, bir bayramı daha barış içinde kutladıklarını söyledi.

Kaşdemir, şunları kaydetti:

"Cenab-ı Hakk'a sonsuz şükürler ediyorum. Bayram namazımızı kıldık. Kurbanlarımızı kestik, büyüklerimizin ellerini öptük, küçüklerimizin gözlerinden öptük, ailelerimizle bayramlaştık çok şükür. Lapseki, seçim zamanında Çanakkale'de gerçekten bir örnek mücadele verdi. Şunu gösterdiler; evet, doğru siyaset izlendiği zaman hele hele bu milletin içinden çıkmış, milletin partisi AK Parti doğru tespitler yapabildiği zaman Çanakkale'de siyasetin merkezi Lapseki olmuştur, olacaktır. Başarının, çalışmanın, anlayışın, kardeşliğin merkezi Lapseki olmuştur. Bundan sonra da böyle olacaktır. 2015, Çanakkale'nin altın yılını yaşadığı yıl olacaktır. 2015'te en önemli konulardan biri, Çanakkale Boğaz Köprüsü olacak. Lapseki, Çanakkale'nin merkezi olacak."

Programa, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Çardak Belediye Başkanı Basri Ulaş, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Orçun Oktay ve partililer katıldı. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Çanakkale Milletvekili Kaşdemir Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement