AK Parti Çanakkale Milletvekili Kaşdemir, Küçükkuyu'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Çanakkale Milletvekili Kaşdemir, Küçükkuyu'yu Ziyaret Etti

Kaşdemir: "Biz, özellikle belediyecilik anlamında kendini ispatlamış ve bu alanda çok başarılı olmuş bir partiyiz"

30.10.2013 11:53

AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Ayvacık'ın Küçükkuyu beldesini ziyaret etti.

Kaşdemir, ilk olarak partisinin belde başkanlığı binasını ziyaret etip, partililerle görüştü. Küçükkuyu'nun Çanakkale'de en fazla önem verdikleri yerlerin başında geldiğini belirten Kaşdemir, "Küçükkuyu, yeşiliyle, mavisiyle, kültürüyle, doğasıyla, tarihiyle Çanakkale'nin en kıymetli yerlerinden birisidir" dedi.

Küçükkuyu'ya hizmetlerinin süreceğini dile getiren Kaşdemir, beldede yapılacak yolun ön yeterlilik ihalelerinin gerçekleştirildiğini, yapım ihalesinin de en geç kasım ayı sonuna kadar  yapılmasının beklendiğini bildirdi.

Kaşdemir, AK Parti'nin özellikle belediyecilik anlamında kendini ispatlamış ve bu alanda çok başarılı olmuş bir parti olduğuna işaret ederek, şöyle konuştu:

"Burada tekrar AK Parti'nin var olması, hizmetlerine kaldığı yerden devam etmesi gerektiğine inanıyoruz. Çok samimi söylüyorum; Küçükkuyululardan da bize bu yönde büyük destek geliyor. Küçükkuyulu vatandaşlarımız önceki AK Parti belediyeciliğiyle sonra ki CHP belediyeciliğini karşılaştırma imkanı buldu. Bize gelen bilgilere göre de AK Parti belediyeciliğine dönüş olması gerektiği yönünde istek var. Biz de hassasiyetle beklentiler çerçevesinde aday adayı arkadaşlarımızdan en doğru, kabul edilebilir adayı bulup seçim yarışına gireceğiz."

Parti binası ziyaretinin ardından Küçükkuyu'da bulunan kahvehaneleri ziyaret eden Kaşdemir ve beraberindekiler, vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinledi.

Ziyarette, İl Başkanı Muzaffer Kutlu, Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, Ayvacık İlçe Başkanı Sabri Tok, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Menteşe de katıldı. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Çanakkale Milletvekili Kaşdemir, Küçükkuyu'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement