AK Parti Çanakkale Milletvekili Turan'dan Tesis Ziyareti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Çanakkale Milletvekili Turan'dan Tesis Ziyareti

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Lapseki'de faaliyet gösteren soğuk hava tesisini ziyaret etti.

18.08.2015 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Lapseki'de faaliyet gösteren soğuk hava tesisini ziyaret etti.

Turan, AK Parti İlçe Başkanı Halil Özer ile Çardak beldesinde 1977 yılından bu yana hizmeti veren, Çanakkale ve bölgeye istihdam sağlayan tesiste inceleme yaptı.

Ziyaretin ardından konuşan Turan, Çanakkale'de hayvansal ürün işleyen, soğuk hava depoculuğu sektöründe faaliyet gösteren büyük firmalar bulunduğuna işaret ederek, şöyle konuştu:

"Bu firmalar hem ekonomiye hem de istihdama ciddi katkı sağlıyor. Çanakkalemizde tüm dinamikleri ayağa kaldırmak istiyoruz. Bu ziyaretlerde üreticilerimizin sorunlarını dinliyor, çözüm üretmeye çalışıyoruz. Örneğin bu firmalarımız hayvansal ürün ithalatını İzmir Limanı'ndan yapıyordu. Üreticilerimize büyük mali külfet  getiren bu sorunu çözdük. Haziran ayı itibariyle ithalatlar artık Çanakkale Limanı'ndan yapılıyor. Yine bu firmalarımız ciddi istihdam potansiyeline sahip.  Bir nevi  iş veren ile çalışan arasında köprü kurmak istiyoruz. Üreticinin her zaman yanında olacağız, onları destekleyeceğiz. Milletimize hizmet eden her kesime destek vermek bizim ödevimizdir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Çanakkale Milletvekili Turan'dan Tesis Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement