AK Parti Ceylanpınar Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Ceylanpınar Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Ceylanpınar Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Ceylanpınar Eylül Ayı Danışma Meclis Toplantısı, parti il başkanı Yusuf Eğilmezi'in katılımıyla yapıldı.

21.09.2014 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ceylanpınar Eylül Ayı Danışma Meclisi Toplantısı İl Başkanı Yusuf Eğilmez, il yönetim kurulu üyeleri ve Ceylanpınar İlçe teşkilatının katılımı ile gerçekleşti.

AK Parti Ceylanpınar Danışma Meclisi aylık toplantısı, İl Başkanı Yusuf Eğilmez, İl Başkan Yardımcısı Haci Yaygın Ceylanpınar İlçe Koordinatörü Sinan Şeyhanlıoğlu Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, İlçe Belediye Meclis Üyeleri ve tüm teşkilatların katılımı ile danışma meclis toplantısı yapıldı.

EĞİLMEZ: TEŞKİLAT BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPIYOR

Toplantıda konuşan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez, "Ceylanpınar'ın birçok sorunu vardı. İnşallah bu yeni dönemde Başkan Menderes Beyle bu sorunların üstesinden geleceğiz. Büyükşehrin de burada çalışmaları olacaktır. Ceylanpınar teşkilat olarak ta çok başarılı çalışmalara imza atıyor. Kurulduğu günden beri üye kaydında hep birinci gelen bir teşkilatımızdır. Bir ara birinciliği Viranşehir'e kaptırdıysa da daha sonra geri aldı" dedi.

Ceylanpınar'ın sınıra yakın olmasından dolayı da büyük sıkıntıları olduğunu bildiklerini söyleyen Eğilmez, "Biliyorsunuz sınırımızda dört yıldır devam eden bir savaş var. Sınıra sıfır mesafede olan bu ilçemiz bu savaştan en çok etkilenen ilçelerimizdendir. Hükümetimiz buradaki insanlarımızın can güvenliğini sağlamak için bütün imkânlarını seferber etmiş durumda. Ama yine de hemen yanı başımızda her gün patlayan top ve mermi seslerinin yanında ölen ve yaralanan insanlarımızın varlığı bizim için büyük üzüntüye neden oluyor" diye konuştu.

ATİLLA: HİZMET YOLUNDA HİÇ BİR ENGEL TANIMIYORUZ

Ceylanpınar Danışma Meclisi Toplantısında söz alan Belediye Başkanı Menderes Atilla, "Seçildiğimiz günden beri bize karşı terör gruplarının hazımsızlığı devam ediyor. Her gün bir yerleri yakıp-kırıp döküyorlar. Her gün bir başka kamu malına zarar veriyorlar. En son geçen gün bir mahallede toplu taşıma yapan aracımızın şoförünü hastanelik ettiler. Şimdi o mahalleye gönderecek şoför bulamıyoruz. Ondan sonra dönüp, 'bakın belediye araçları bu mahalleye gelmiyorlar, bu insanlara hizmet yapılmıyor' diye propaganda yapıyorlar. Ama bunlar bizi yıldıracak taktikler değildir. Biz Ceylanpınarlılara hizmet etmeye devam edeceğiz. Hizmetin önünde hiçbir engel tanımıyoruz" diye konuştu.

İLÇE BAŞKANI GÜNTEKİN: DURMAK YOK HİZMETE DEVAM

Suriye sınırında olmanın verdiği zorluklarla birlikte çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, "Ceylanpınar'da çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Üye kayıtlarında büyük artış var. Bu anlamda büyük fedakârlıklarla çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Toplantı dilek ve temennilerden sonra cumhurbaşkanlığı seçimleri çalışmasında başarılarından dolayı ilçe seçim koordinasyon merkez (SKM) görevlilerine verilen plaketlerle sona erdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel AK Parti Ceylanpınar Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement