AK Parti'de Üye Sbeferberliği - Son Dakika
Yerel

AK Parti'de Üye Sbeferberliği

AK Parti\'de Üye Sbeferberliği

AK Parti Şanlıurfa Merkez ilçe Teşkilatı, üye seferberliği başlattı.

01.03.2013 21:19

AK Parti Şanlıurfa Merkez ilçe Teşkilatı, üye seferberliği başlattı.

AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen toplantıya Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit yönetim kurulu üyelerine seslenerek, "Biliyorsunuz koordinatör toplantımız geçen hafta yapıldı. Koordinatörlerimiz merkez ilçeden oluşmaktadır. Kıymetli arkadaşlarımızın her biri iki mahalle de sorumlu olarak atandı. Bundan sonra mahalle başkanlıklarında mahalle toplantısı, ev toplantısından ziyade burada mahalle danışma meclisleri ayda bir yapılmak üzere kurulumuz zaten almıştı. Koordinatörlerimiz ayrıca mahalle yönetimlerimizi denetleyecekler. Bizler bu yönetimler oluşurken biliyorsunuz mahalle yönetimlerimiz özellikle bir başkan, bir teşkilat başkanı iki seçim işleri başkanı, bunlar mahallenin yürütme kurulu olmuş oluyor. Dolayısıyla geriye kalan mahalle yönetimleri oluyor. 10 kişiden oluşmakta, geriye kalan 7 arkadaşımız da mahalle yönetimi olarak oluşuyor. Mahalle yönetimlerimiz de özellikle biz bunu mahalle başkanlarımıza ve teşkilat başkanımıza da söylemiştik. Mahallemizde mahalle esnafımızdaki kesimlerden oluşmak üzere yapılsın demiştik. Bu da mahalleye hakimiyet anlamında mahallenin, kasabı, fırını, fırıncısı, marketçisi oradaki esnafı yani mahalleye hakim olan kesimde de yönetim kurulu demiştik ancak birkaç mahallemizde biz bunu eksik olarak gördük. O yüzden dolayı bu süre zarfında da mahallelerimizi denetledik" dedi.

Üyeliklerle ilgili yönetim kurulu ve başkanlarıyla birlikte hemşerilerinin yanlarına gittiklerini ifade eden Zahit, şunları söyledi:

"Partimize gönül veren, partimizi, Başbakanımızı seven, partimize oy veren kesimlerimizi dolaşıyoruz. Ancak bizim ulaşamadığımız kesimler olsa bile bunu deklare edip, bu partimize gönül veren kıymetli hemşerilerimizi de parti binamıza davet edelim. Çünkü bu anlamda halen oy veren, partimizi seven, Başbakanımıza gönül veren o kadar hemşerilerimiz var ki, daha parti binamızı görmeyen insanlar var. Bu anlamda bu vatandaşlarımızı parti binamıza davet edip, burada gerçekten partinin halkın partisi olduğunu, kendi partilerinin olduğunu ve burada da sıcak bir çay ikram etmek üzere de bütün hemşerilerimizi parti binamızı da davet diyoruz. Bunu burada da bütün mahalle başkanlarımıza da, yönetim kurulundaki arkadaşlarımızı da, söylüyorum ki bunu her gittiğiniz mahalleye, toplantılarda bu arkadaşlarımızla parti binamıza davet edelim."

"Mahalle danışma meclisi toplantılarında partimizin üst kurulu, gerek encümenlerimizden oluşan, gerek partimizin üst kurullarında da arkadaşlarımız toplantılara davet edilecek" diyen Zahit, "Daha sonra danışma meclisi toplantılarımızı her ay düzenli olarak, mahalle meclisi danışma toplantısı da yapılacak. Özellikle bunu da eksiksiz ve bir yıllık ta program halinde ilçe binamıza da getirmek suretiyle bütün başkanlarımızdan da bunu istiyoruz. Bir yıl boyunca, hangi gün, hangi ay, hangi saatte toplantı nerde yapılacaksa onu bir rapor halinde teşkilat başkanımıza da sunacaktır" şeklinde konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'de Üye Sbeferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement