AK Parti Zonguldak'tan, AK Parti Kozlu'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Zonguldak'tan, AK Parti Kozlu'ya Ziyaret

AK Parti Zonguldak\'tan, AK Parti Kozlu\'ya Ziyaret

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetimi, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir'i ziyaret etti.

25.10.2013 19:23  Güncelleme: 19:40

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetimi, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir'i ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir'in, Kozlu İlçe Başkanlığı'na yeni atandığını söyleyerek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette konuşma yapan AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, "Merkez ilçe teşkilatı olarak biliyorsunuz Kozlu, Kilimli, Çatalağzı, Muslu, Gelik ve Karaman, Beycuma, Elvanpazarcık ve Sivriler ile birlikte 9 tane beldemiz vardı. Kozlu ve Kilimli ilçemiz yeni yasayla birlikte oluştuktan sonra kendi ilçe hüryetini kazanmış oldu. Bununla birlikte siyasi olarak da, teşkilat olarak da merkez ilçe bünyesinden ayrılmış oldu ilçe olarak. Ahmet Özdemir arkadaşımız Kozlu İlçe Başkanı olarak atandı. Bizde bu atamadan dolayı hayırlı olsun ziyaretine geldik. Aynı çatı altında olduğumuz için aynı yol arkadaşlığımız devam ediyor. Bizde merkez ilçe bünyesinde teşkilattaki arkadaşlarımızla birlikte hem Kozlu hem de Kilimli ve diğer beldelerimizde aynı heyecanla ayna şevkle birbirimize destek vererek, el ele vererek 30 Mart'ta yapılacak olan 2014 yerel seçimlerinde sizler Kozlu'da, bizlerde merkezde hem AK Parti'nin oy çıtasını arttırmak hem de bölgemizdeki belediye başkanlarını kazanmak için omuz omuza vererek çalışacağız. Ben burada yeni oluşan teşkilata başarılar diliyorum. Kozlu bu 5 yıllık dönemde yerel anlamda çok gelişmeler yaşandı hizmet anlamında. Bu büyüyen Kozlu'ya teşkilat olarak sizler, bizler el ele vererek büyütmeye devam edeceğiz. Ben hepinize başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ise "Yaklaşık bir buçuk aylık bir yönetim oluşturduk. Görev bölümümüzü yaptık. Sandıklarımızı oluşturmaya başladık. Mahalle başkanlarımızla görüşmelerimizi yaptık. Artık sandık kurul toplantılarına başlayacağız. Önümüzdeki hafta köy muhtarlarımızla toplantı yapacağız. Metin Başkanımızın da tecrübelerinden de faydalanıp Kozlu'yu daha ilerilere taşıyabilmek adına elimizden gelen çalışmaları yapacağız. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Zonguldak'tan, AK Parti Kozlu'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement