AK Parti'den Sandık Üyeleri ve Müşahitlere Eğitim - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Sandık Üyeleri ve Müşahitlere Eğitim

AK Parti\'den Sandık Üyeleri ve Müşahitlere Eğitim

Ak Parti Kayapınar İlçe Başkanlığı'nca 'Sandık kurulu üyeleri ve müşahit eğitim toplantısı' düzenlendi.

17.05.2015 15:23

Ak Parti Kayapınar İlçe Başkanlığı'nca 'Sandık kurulu üyeleri ve müşahit eğitim toplantısı' düzenlendi. AK Parti İl Başkanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya, AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Av. Ahmet Akyıl, ve sandık yönetim kurulu üyeleri ve müşahitler katıldı.

Kayapınar İlçe Başkanı Av. Ahmet Akyıl, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 7 Haziran 2015 seçimlerinde sadıklarda görev alacaklarının sandıklarını iyi sahip çıkması gerektiğini belirtti. Akyıl, şöyle dedi:

"Hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Çok özverili bir çalışma içerisindeyiz. Bunda hepinizin katkısı çok büyük. Sadece sandık yönetim kurulu üyesi olmakla göreviniz bitmiyor. Hepiniz eminim ki kapı kapı bu davamız için çalışıyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Bu kadar hummalı çalışmamızın neticesini 7 Haziran'da sizlerin eline teslim edeceğiz. 7 Haziran'da bütün çalışmalarımızın karşılığını sandıklarda göreceğiz arkadaşlar. Sandıkların ne kadar önemli olduğunu sizlere anlatmama gerek yok. 7 Haziran'da sandıklara sahip çıkalım arkadaşlar"

Yapılan konuşmanın ardından eğitim toplantısını geçildi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun seçim ve sandıkların önemi konulu konuşması slayt gösterisi eşliğinde katılımcılara gösterildi. AK Parti İl Başkanlığı eğitimcisi Mehmet Raşit Ocak tarafından, Sandık başkanları ve sandık görevlilerine yapmaları gerekenler hakkında bilgi verildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel AK Parti'den Sandık Üyeleri ve Müşahitlere Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement