AK Parti'den Trabzonlular Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Trabzonlular Derneği'ne Ziyaret

AK Parti\'den Trabzonlular Derneği\'ne Ziyaret

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetimi Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimi’ni ziyaret etti.

20.05.2014 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetimi Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimi'ni ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetim kurulu, Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bayrak ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Kongrede güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Bayrak'ı tebrik eden Karaduman, "Sonuç olarak hep gönül olarak çalışıldığı için dernekçilik faaliyetinde de zoru başarıyorsunuz. Trabzonlular Derneği kendi özünü yaşatan derneklerden bir tanesi. Aktif çalışan faaliyet gösteren, şenliklerle festivalle, organizasyonlarla her alanda başarılı bir dernekçilik yapıyorsunuz. Kongreye katılamadık gecikmiş bir ziyaret oldu. Seçim öncesi ve çalışması kendi aramızda çalışmalarımız vardı. Tekrar başarılar diliyorum. Siyasi parti temsilcisi olarak sizlerin yapacağı faaliyetlerde katkımız olacaksa memnuniyet duyarız" diye konuştu.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Dernek Başkanı Ahmet Bayrak ise "Zonguldak'ta faaliyet gösteren dernek olarak nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Size de başarılar diliyorum. Bizim faaliyetlerde AK Parti olarak bütün etkinliklerimize katılmanız, bize destek olmanız, camiamız tarafından takdirle karşılanıyor. Sizlere teşekkür ediyoruz. Bu yapmış olduğunuz değerli ziyaretinizi makbul görüyoruz. Tekrar hoşgeldiniz diyoruz. Ayrıca 8 Haziran 2014 tarihinde yapacağımız yayla şenliğine sizleri bekliyoruz" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Trabzonlular Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement