AK Parti Dinar Heyeti, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Binasını İnceledi - Son Dakika
Güncel

AK Parti Dinar Heyeti, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Binasını İnceledi

AK Parti Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kazım Aygündüz ile Altuğ Gönüllü yapımı devam eden 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu binasını inceledi.

04.02.2016 14:02

AK Parti Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kazım Aygündüz ile Altuğ Gönüllü yapımı devam eden 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu binasını inceledi.

AK Parti Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bu sağlık merkezinin Dinar'a kazandırılmasında emeği geçen Milletvekili Ali Özkaya'ya ve İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici'ye teşekkür etti.

Dinar'a sağlık hizmetlerinde büyük faydalar sağlayacak olan merkezin içinde 3 ve 4 Nolu sağlık ocaklarının yanı sıra 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu da 24 saat boyunca vatandaşların hizmetinde olacağını belirten Yüksel, sağlık hizmetlerinin en acili ve en önemlisi olan 112 Acil İstasyonlarına Sağlık Bakanlığının çok önem verdiğini söyledi.

Yüksel, "Çünkü 112 numaralı telefona gelen acil çağrılar üzerine 1 dakika içinde hareket ederek, olay yerine gitmekte ve ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hasta ya da yaralının güvenle hastaneye taşınmasını sağlamaktadır. Bunun haricinde Devlet Hastanesi'nden daha donanımlı bir üst basamaktaki hastaneye gitmesi gereken hastalar da 112 Ambulansı ile taşınabilmektedir.112 ambulansları, tam donanımlı ambulans vasfındadır malzeme ve ilaç eksiği bulunmamakta, kullanılan malzemeler anında takviye edilmektedir. Vakalara acil yardım konusunda eğitimli sağlık personeli ile müdahale etmektedir" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Dinar Heyeti, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Binasını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement