AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu'ndan Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu'ndan Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Medical Park Antalyaspor Kulübü'nü ziyaret etti.

15.04.2013 00:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Medical Park Antalyaspor Kulübü'nü ziyaret etti.

Hasan Subaşı Tesisleri'ne giden Çavuşoğlu, kulüp başkanı Hasan Akıncıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile teknik direktör Mehmet Özdilek ile sohbet etti. Daha sonra kırmızı-beyazlı futbolcularla bir araya gelen Çavuşoğlu, Beşiktaş maçında başarı diledi. Akıncıoğlu, Çavuşoğlu'na üzerinde "Mevlüt Çavuşoğlu" yazılı forma hediye etti.

Çavuşoğlu, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Medical Park Antalyaspor'un ana sponsor konusunda bir sıkıntısı olduğunu, forma reklamından kulübün gelir elde etmesi için çalıştıklarını söyledi.

Sponsorluk konusunda çeşitli çalışmalar yaptıklarını anlatan Çavuşoğlu, Gazipaşa Havalimanı ile 3 haftalık forma reklamı için anlaşma yaptıklarını ifade etti.

Antalya'da 33 bin seyirci kapasiteli stat yapılacağını, bunun yanında kulübe sabit gelir getirecek bazı projeler üzerinde çalıştıklarını dile getiren Çavuşoğlu, " Galatasaray, Fenerbahçe, Kayserispor'un kullandığı statlar, kulüpler tarafından kiralandı. Kulüpler statları işletiyor. Yapacağımız stadı da inşallah Antalyaspor'umuz kiralar ve işletir. Hangi yönetim gelirse gelsin Antalyaspor'umuz sabit bir gelire sahip olsun" dedi.

Akıncıoğlu da Çavuşoğlu'nun, Medical Park Antalyaspor'a çok yakın, sporun içinden gelen bir kişi olduğunu belirterek, bu nedenle sıkıntılarını yakından bildiğini söyledi. Akıncıoğlu, Çavuşoğlu'nun forma reklamı bulmaları konusunda aktif rol oynadığını kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu'ndan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement