AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker: "Tahir Elçi'nin Öldürüldüğü Olay Aydınlatılacak" - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker: "Tahir Elçi'nin Öldürüldüğü Olay Aydınlatılacak"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker: "Tahir Elçi\'nin Öldürüldüğü Olay Aydınlatılacak"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin öldürülmesi olayının aydınlatılacağını kaydetti.

02.12.2015 19:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesi olayının aydınlatılacağını kaydetti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehdi Eker, Ayhan Sefer Üstün ve Fatma Betül Kaya, öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi, yaralı polisler ve baroyu ziyaret etti. İlk olarak Türkan Elçi'yi ziyaret eden AK Partililer, daha sonra Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne geçerek yaralı polislerin sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Heyet, daha sonra ise baroyu ziyaret ederek, yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Burada konuşan Eker, delillerin toplanması ile olayın aydınlatılacağını belirterek, "Bu olayın aydınlatılması bizim de dileğimiz. Biz iktidarımız boyunca bu gibi olayların hep üzerinde durduk ve duracağız" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker: 'Tahir Elçi'nin Öldürüldüğü Olay Aydınlatılacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement