AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Artık bu ülkenin kaderi darbelerle değil sandıktan çıkacak sonuçlarla belirlenecek.

30.10.2015 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Artık bu ülkenin kaderi darbelerle değil sandıktan çıkacak sonuçlarla belirlenecek. Yeni Türkiye'nin mimarları olarak bu sonuca katkı vereceğiz" dedi.

Karaaslan, seçim gezileri kapsamında Bafra ve Yakakent ilçelerini gezdi. Kendi köyü Alaçam ilçesinin Gökçeboğaz Mahallesi'ni de ziyaret eden Karaaslan, AK Parti'lilerin her gittiği yerde büyük coşku içinde karşılandıklarını belirtti.

"Görünen köy kılavuz istemez" ifadesini kullanan Karaaslan, muhalefet partilerinin liderlerinin mitinglerinde kalabalık oluşturamadığını, kendilerinin ise mahalle toplantılarını bile miting havasında yaptığını kaydetti.

Seçimin sonuçlarının belli olduğunu dile getiren Karaaslan, şöyle devam etti:

"Verdiğimiz mücadele, AK Parti'nin zaferiyle sonuçlanacak inşallah. Türkiye olarak çok önemli bir dönemden geçiyoruz ama bu zor dönemlerde kriz ortamı bekleyenler hüsrana uğradı. 6 aydır AK Parti ülkeyi hükümetsiz bırakmadı. AK Parti ile Türkiye'nin demokrasi yolculuğu hızlandı. Hep birlikte önemli kazanımlara imza attık. Hep birlikte yeni Türkiye'nin mimarlarıyız. Bugün artık siyaset bütün vesayetlerden kurtuldu. Bugün artık Türkiye daha özgür bir Türkiye. Bugün artık demokrasiye daha çok güveniyoruz. Artık bu ülkenin kaderi darbelerle değil sandıktan çıkacak sonuçlarla belirlenecek. Yeni Türkiye'nin mimarları olarak bu sonuca katkı vereceğiz."

Karaaslan, seçim gezileri kapsamında Türkiye'nin her tarafına gittiklerini anımsatarak vatandaşın 1 Kasım'ın önemini fark ettiğini söyledi.

Herkesin beklentilerinin arttığına işaret eden Karaaslan, "Yarım kalan işlerimizi tamamlamak için iktidara talibiz. 13 yıllık AK Parti iktidarı boyunca hiç kimse 'benim hayatımda değişiklik olmadı' diyemez. Bugün Türkiye'de herkes AK Parti iktidarının sağladığı olanakların farkında ama Türkiye'de iki grup var. Birincisi bunu itiraf edenler, ikincisi ise itiraf edemeyenler. İnşallah 1 Kasım gecesi bu gerçeği haykıracağız. Bundan sonra da yola AK Parti ile devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement