AK Parti Genel Sekreteri İpek, Amasya'da - Son Dakika
Güncel

AK Parti Genel Sekreteri İpek, Amasya'da

AK Parti Genel Sekreteri İpek, Amasya\'da

AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, Türkiye'nin gelişmesini istemeyen güçler olduğunu ve son dönemde bu güçlerin devreye girdiğini söyledi.

05.03.2014 18:48  Güncelleme: 12:01

AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, "Biz ülke olarak gelişmeye başlayınca birileri de korkmaya başladı, çeşitli karalama ve engelleme kampanyaları başlattılar" dedi.

İpek, Suluova'da partisinin seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada, AK Parti'nin halkın iradesi ile iktidara geldiğini, genel başkanlarının yerel siyasette başlattığı hizmet siyasetiyle bugün gelişmiş Türkiye'nin ortaya çıktığını söyledi.

Türkiye'nin gelişmesini istemeyen güçler olduğunu ve son dönemde bu güçlerin devreye girdiğini ifade eden İpek, şöyle konuştu:

"Biz ülke olarak gelişmeye başlayınca birileri de korkmaya başladı, çeşitli karalama ve engelleme kampanyaları başlattılar. Bu oyunu sandıkta milletimiz bozdu. Tek başına iktidar olamasaydık çevremizdeki yangın ülkemize sıçrayacak ve dünyadaki ekonomik krizler ülkemizi de etkileyecek, dolayısıyla ekonomimiz çökecekti. Tüm bunları milletimizin sandıktaki iradesi önledi. 17 Aralık'ta yine çeşitli senaryolar ortaya koydular ama Tayyip Erdoğan ile milletin arasındaki gönül bağını unutuyorlar. Milletimiz bu oyunları 30 Mart'ta yine bozacaktır, oyunları bozma yetkisi milletimizin iradesindedir."

AK Parti iktidarının millet ne istiyorsa onu yaptığını, halkın istemediği hiçbir işi yapmadıklarını vurgulayan İpek, şunları kaydetti:

"Onun için alnımız ak bizim. AK Parti iktidarıyla Türkiye, gelişmiş ülkeler arasında gösteriliyor. Artık dünyadaki önemli gazetelerde Türkiye ile ilgili çıkan haber sayısı Amerika ile aynı seviyelerde, çünkü bu hükümet ve millet çalışıyor. Türkiye gelişiyor. O dünya gazeteleri de Amerika ile Türkiye'nin gelişmesini yazıyorlar. Yerel seçimlere girerken yapılan anketlere bakıldığında AK Parti'nin oy desteği bugüne kadar Türkiye genelinin çok çok üstünde iyi bir yerde duruyor. Bugüne kadar girmiş olduğumuz yerel seçim çıtalarından çok daha iyi bir seviyede seçim mitinglerimize başlıyoruz ama bu anketlere bakarak ve güvenerek boş durmayacağız, durmaksızın sürekli çalışacağız."

Konuşmaların ardından partisinin seçim bürosu açılışını dualarla gerçekleştiren İpek, daha sonra esnaf ziyaretinde bulunarak AK Parti Suluova Belediye Başkan adayı Fatih Üçok'a destek istedi.

İpek'e AK Parti Amasya Milletvekili Naci Bostancı, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, AK Parti Amasya İl Başkanı Osman Faik Salman, Suluova İlçe Başkanı Aydın Korkmaz ve partililer eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Genel Sekreteri İpek, Amasya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement