AK Parti Grup Başkan Vekilinden Şampiyon İlçeye Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Grup Başkan Vekilinden Şampiyon İlçeye Teşekkür Ziyareti

7 Haziran genel seçimlerinde AK Parti’ye yüzde 90.71 oranında oy vererek ‘şampiyon ilçe’ olan Adıyaman’ın Sincik ilçesine AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın teşekkür ziyaretinde bulundu.

14.06.2015 13:29

7 Haziran genel seçimlerinde AK Parti'ye yüzde 90.71 oranında oy vererek 'şampiyon ilçe' olan Adıyaman'ın Sincik ilçesine AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın teşekkür ziyaretinde bulundu.

AK Partiye yüzde 90.71 oranında oy veren Şampiyon ilçe Sincik'e teşekkür ziyaretinde bulunan Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, kurulacak yeni hükümeti Sincik'e hizmet konusunda seferber edeceklerini söyledi. Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ve beraberindekiler, Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, AK Parti Sincik İlçe Başkanı Şevket Öksüz, İnlice Belediye Başkanı Mehmet Yakan, İl Genel Meclis üyeleri ve partililer tarafından ilçe merkezinde karşılandı.

Parti binası önünde toplana vatandaşlara hitap eden Ahmet Aydın, "Sincik halkı hizmetten yana, milletin iradesinden yana, demokrasi adına hakikaten çok güzel bir cevap verdi, Sincik'i tebrik ediyorum. Sincik değil bu bölgenin, hakikaten Türkiye'nin bir numarası. AK Parti kurulduğu günden bu yana hep duanızla desteğinizle bizimle beraber oldunuz. Biz sizden güç aldık, sizin duanızdan, sizin desteğinizden dolayı millete hizmet etme imkanı bulabildik ve her zamanda o güzel Sinciklinin hayırduasını arkamızda hissettik. Bu güzel insanlara hizmet etmeyi de kendimize borç edindik, borç bildik, size ne kadar hizmet etsek azdır, hiçbir zaman yeterli değildir. Sincik'in ihtiyacı neyse en kısa sürede elimizden geldiği en ciddi güçle yapmaya çalışacağız. Seçim öncesi gezdiğimiz köylerimizde tespit ettiğimiz sorunlara anında çözümler geliştirdik, gezemediğimiz köylerimize inşallah gideceğiz. Sincik'i güzel bir gelecek bekliyor, Sincik hizmetin en güzeline layık, en güzelini de hakkediyor ve inşallah da alacaktır. Sincik'e tarihinde görmediği hizmetleri yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Köylerimize AK Parti ile birlikte güzel hizmetler yapılmaya başlandı, inşallah yeni dönemde hangi hükümet olursa olsun, hizmet konusunda Sincik'e seferber olacağız. Sizlerin bu hayır duasına inşallah bizde layık olmaya çalışacağız, Allah bizlere size en güzel hizmeti yapabilmeyi nasip etsin inşallah. Tek derdimiz var sizlere layık olabilmek, sizlerin gönlüne girebilmek, sizlerin hayır duasını alabilmek, Sizlerin hayır duasını alabildiysek ne mutlu bizlere. İnşallah hep birlikte bu şehrin kalkınmasında, Adıyaman'ın kalkınmasında, Türkiye'nin ilerlemesinde ve bu büyük milletin 2023 hedeflerine ulaşmasında sizler büyük bir güç oldunuz, büyük bir destek oldunuz. İnşallah bundan sonraki süreçte de birlik içerisinde, beraberlik içerisinde, hizmet aşkıyla yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ilçe merkezinde yer alan esnafları tek, tek dolaşarak 7 Haziran seçimlerinde AK Partiye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Grup Başkan Vekilinden Şampiyon İlçeye Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement