AK Parti Grup Başkanvekili Canikli, Giresun'da - Son Dakika
Yerel

AK Parti Grup Başkanvekili Canikli, Giresun'da

"(İmam hatip ortaokulları) Önümüzdeki yıllarda bu okullar, Türkiye'nin en parlak, en başarılı okulları olacaktır inşallah"

10.08.2013 21:28

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, imam hatip okullarına ilişkin, "Önümüzdeki yıllarda bu okullar, Türkiye'nin en parlak, en başarılı okulları olacaktır inşallah" dedi.

Canikli, Çamoluk ilçesinde düzenlenen 22. Çamoluk Bal Festivali'nde yaptığı konuşmada, manevi değerleri çocuklara en iyi şekilde verilebilecek ortamlar oluşturulması gerektiğini söyledi.

Manevi değerleri oluşturmanın herkesin görevi olduğunu ve kendisinin buna yürekten inandığını belirten Canikli, şunları kaydetti:

"Çocuklarımıza bu değerleri aktarabileceğimiz imkanlar şu anda sağlanmış durumda. Nasıl sağlandı? 15 yıllık bir aradan sonra vatandaşlarımızın önüne tekrar çocuklarını istedikleri okula gönderme imkanı sağladık. 4 + 4 + 4 olarak bilinen kanun değişikliğiyle. Bu değişiklikle imam hatip ortaokullarının önü açıldı. Önlerindeki üniversiteye girişteki engeller kaldırıldı. Önümüzdeki yıllarda bu okullar Türkiye'nin en parlak, en başarılı okulları olacaktır inşallah. Benim bir tavsiyem bir beklentimiz var, çocuklarımızı güzide değerlerimizi aktarabileceğimiz bu okullara kayıt yaptırmanız, bunu bekliyoruz. İnşallah bu değişim ve dönüşüm için bu değerlerimizi korumak için bütün bu maddi altyapı kadar bu hususa da değer vermemiz gerekir."

Canikli, konuşmasında Giresun'a yapılacak projelerle ilgili de bilgi verdi.

Etkinliğin ardından Alucra ilçesine giden Canikli, yapımı tamamlanan kapalı otopark ve meydan projesinin açılışına katıldı. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Grup Başkanvekili Canikli, Giresun'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement